NŐI FELNŐTT NBI/B: A sérülésből visszatérő Balogh Vikivel beszélgettünk a Tempo meccs előtt!

Ismét rendhagyó beharangozóval érkezünk a Tempo KSE csapata elleni mérkőzés előtt. Előző héten, a Békéscsaba ellen ismét pályára léphetett a tavaly ősszel térdszalag szakadást szenvedett Balogh Viktória, aki rögtön pár gyönyörű megmozdulással jelezte, hogy ismét számíthat rá csapatunk vezetőedzője, Varga Márti. Vele beszélgettünk a rehabilitációról és arról, hogy milyen érzés volt újra a pályán lenni. Természetesen a hétvégi mérkőzés is szóba került, ahol a lányok a Tempo csapatával találkoznak. Reméljük sikerül egy szoros és izgalmas mérkőzést játszaniuk, és sokan kilátogatnak szurkolni a csapatnak!

Békéscsabán majdnem egy év után újra pályára léptél! Milyen érzés volt a pályán lenni? Amit elterveztél, meg tudtad valósítani?

Örülök, hogy eljött ez a nap. Szörnyen hosszú volt ez a 11 hónap. Úgy érzem jól sikerült a rehabilitáció és minden adott a visszatéréshez. Volt bennem némi drukk a mérkőzés előtt, de nagyon jó érzés volt újra pályára lépni. Nyilván még bele kell lendülnöm a játékba szép fokozatosan mielőtt elérem a régi formám.

Milyen volt a rehabilitációs időszak? Ki felügyelte a rehabot?

Az első két hónap szenvedés volt, nem láttam a kiutat, de Doró (Jakab Dorottya, a csapat gyógytornásza) kihúzott ebből az egészből. Heti 2-3x volt gyógytorna Csepelen és mellette jártam a sportkórházba is. Kontrollra a csapatorvosunkhoz, Dr. Tábori Lillához jártam.

Mit vársz magadtól a következő időszakban? Hogy látod a csapat helyzetét?

Idő és munka kell mindenhez, de előttem a cél és dolgozok, hogy egyre jobb formába lendüljek, segítve a csapatot. Nehezebb az NBI/B, de mindent megteszünk, hogy jó eredményt érjünk el. Szombaton, a Tempo KSE csapata ellen remélem itthon tartjuk a 2 pontot.

Holnap, ahogy mondtad a Tempót fogadjuk hazai pályán! Mit vársz a mérkőzéstől?

Kemény összecsapásra számítok. Nem mi vagyunk feltétlen a mérkőzés esélyesei, de mindent megteszünk a győzelemért. Sokat készültünk, ha kihozzuk magunkból a maximumot akkor remélhetőleg mi gazdagodunk két ponttal. Én a visszatérésem után szeretném élvezni a játékot, és segíteni a csapatot újra minden tőlem telhető módon. Számítunk a szurkolók biztatására, rájuk is nagy szükség lesz.

Köszönjük és sok sikert kívánunk a jövőben! 

Program

Női NBI/B keleti csoport, 7.forduló | Csepel DSE – Tempo KSE

2021.10.30 16:00, Laurencz László Sportcsarnok, Csepel

Hajrá lányok, hajrá Csepel! 💙❤️ #csakaXXI