10.HETI EREDMÉNYEK: Újabb fontos győzelmet aratott U18-as fiú csapatunk!

Női felnőtt NBII – bajnoki mérkőzés

Helyszín: Sportcsarnok – Csömör, Major utca 7-9

Időpont: 2023. március 11., szombat

XVI. Ker KMSE – Csepel DSE 14-43(5-23)

Őze Beáta:A mérkőzést teljes egészében arra tudtuk felhasználni, hogy minél több felállási variációt kipróbáljunk. Örültem, hogy a csapat végig koncentrált maradt és élvezte a játékot.”

 

Lány U19 bajnoki mérkőzés

Helyszín: Munkacsarnok – Siófok, Déli utca 2

Időpont: 2023. március 08.,szerda

Siófok KC – Csepel DSE 44-28(22-14)

Tóth Máté: “Sajnos az ellenfél lerohanásaival nem tudtuk felvenni a versenyt, viszont voltak a mérkőzésen jó periódusaink, ezekből kell építkezni. Valakinek 6-8 hete van csapatot építeni, nekünk ezt gyorsan, szinte azonnal kell. Pozitív vagyok, az eredménytől függetlenül.”

 

Fiú U18 bajnoki mérkőzés

Helyszín: Gál Gyula Sportcsarnok, Várpalota, Fehérvári út 9,

Időpont: 2023. március 08.,szerda

Várpalotai BSK – Csepel DSE 24-37(13-17)

Szekeres Ádám: “Védekezésbe zártabbak és agresszívabbak tudunk lenni mint az előző mérkőzésen, így sok könnyű gólt szereztünk, amivel szép fokozatosan növeltük az előnyünket. Örülök, hogy mindenki hozzátudott tenni a mérkőzéshez, gratulálok a csapatnak!”

 

Lány U17 bajnoki mérkőzés

Helyszín: Munkacsarnok – Siófok, Déli utca 2

Időpont: 2023. március 08.,szerda

Siófok KC – Csepel DSE 41-26(18-14)

 

Fiú U15 bajnoki mérkőzés

Helyszín: Újlak utcai Ált.Isk. spcs. – Budapest, Újlak utca 110

Időpont: 2023. március 11., szombat

Rákosmenti KSK – Csepel DSE 34-25(13-12)

Csepel DSE – XVI. ker KMSE 29-36(14-19)

 

Lány U13 bajnoki mérkőzés

Csepel DSE 1

Helyszín: Városi Sportcsarnok és Uszoda, 2040 Budaörs, Hársfa u. 6.

Időpont: 2023. március 11., szombat

Csepel DSE 1 – Dunaharaszti MTK 33-12 (14-5)

Csepel DSE 1 – Budafoki KSE 19-17 (9-9)

Kéri Mózes: “Mindenki lőtt gólt az első mérkőzésen, tudtunk gyakorolni nyitott és zárt védekezést is. Minden elismerésem a csapaté, hogy a folyamatosan változó összeállítással együtt is, esetenként szokatlan posztokon játszva, végig koncentráltan és összességében hatékonyan kézilabdáztunk! A második ellenfelünk, a Budafok szintén túl volt már egy aznapi bajnokin, az eddig veretlen DKKA csapatával döntetlent játszottak. Tudtam, hogy rangadó lesz, és úgy érzem a lányok is megfelelően felkészültek. Az első néhány perc után magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, és 1-4 gól közötti előnyben játszottuk végig a meccset. Bár hullámzott a játékunk, de többségben voltak a jó döntések, és ez dicséretes egy erős csapat ellen! Úgy éreztem, hogy eggyel több olyan játékosom van, aki a javunkra el tudja dönteni a meccset, mint az ellenfélnek. A stabil kapusteljesítményünknek, összeszedett védekezésünknek és lendületes támadásainknak köszönhetően sikerült a végjátékba is előnnyel érkezni, és megnyerni a rangadót. Természetesen tanulságok, hibák ma is voltak. Jobban meg kell becsülnünk a labdát, és fegyelmezetten, kihagyások nélkül ragaszkodnunk kell az alapelveinkhez és az aktuális meccstervhez. Sokat tanulunk a maihoz hasonló fordulókon! Gratulálok a játékosaimnak!”

Csepel DSE 2

Helyszín: Gyáli Sportcsarnok és Kézilabda Képzési Központ – Gyál, Ady Endre utca

Időpont: 2023. március 12., vasárnap

Csepel DSE 2 – Dunaújvárosi AC 19-17 (9-7)

Csepel DSE 2 – Inárcs-Örkény KC 7-23 (6-14)

Kéri Mózes: “Ebben az összeállításban a harmadik és negyedik meccsünket játszottuk le. Úgy éreztem a Dunaújváros ellen, hogy javultunk az előző fordulóhoz képest. Bár hullámzott a teljesítményünk, a hozzáállás és küzdőszellem végig rendben volt. Az utolsó percben 1 gólos vezetésnél végülis sikerült megcsinálni a lányoknak amit kértünk Éva nénivel. Gratulálok! Az Inárcs más játékerőt, illetve sokkal fizikálisabb, jó értelemben vett agresszívabb kézilabdát tett fel a pályára az elejétől végéig. Nem vettük fel a kesztyűt, bátortalanul kézilabdáztunk. Fontos tapasztalat, hogy a pályán a jó kislányokon átgázolnak, és félelemmel telve nem lehet igazán jól kézilabdázni. Ezeknek köszönhetően válhat valaki gyermekből sportolóvá, ha tud alkalmazkodni és megkeményíti magát. Elindultunk ezen az úton.”

Fiú U13 bajnoki mérkőzés

Helyszín: Batthyányi Ált.Isk. spcs. – Érd, Fácán köz 2

Időpont: 2023. március 11., szombat

Körte HVSE – Csepel DSE 27-14(10-7)

Csepel DSE – Diósdi DSE 20-22 (7-12)

Horvacki Márió: “Az első meccsen jobb volt az ellenfél, kicsit agresszívabb védekezéssel, és támadásban nagyobb lendülettel, lehetett volna szorosabb is a mérkőzés. A második meccsen nyernünk kellett volna, ha szintén agresszívabbak vagyunk védekezésben, illetve sikerül megfogadni több esetben a tanácsomat és csak alsókat lövünk a kapusnak.”

Lány U11 bajnoki mérkőzés

Helyszín: ÁMK csarnok, 1214 Budapest, Simon Bolivar stny. 1-4.

Időpont: 2023. március 12., vasárnap

Csepel DSE – Kőkúti Sasok DSE – Nincs eredmény

Csepel DSE – Pázmánd NKSE – Nincs eredmény

Csányi László: “Két ellentétes mérkőzésen vagyunk túl. Voltak jó megoldások, amik mellé most több technikai hiba párosult. Gyorsabb reagálásokra van szükség az egyes játékhelyzetekben. Dolgozunk tovább, gratulálok a pályára lépő lányoknak.”

Fiú U11 bajnoki mérkőzés

Helyszín: Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand – Budaörs, Hársfa utca 6

Időpont: 2023. március 11., szombat

MAFC – Csepel DSE – Nincs eredmény

Csepel DSE – Moyra-Budaörs Handball – Nincs eredmény

Földi Gábor: “Két nagyon tanulságos mérkőzést játszottunk szombaton. A fiúk fejlődést tudtak mutatni egy mérkőzés lefolyása alatt. A létszám miatt mindenkinek sok lehetőség jutott, és ezt is arra fordítottuk hogy minél többet tudjanak gyakorolni srácok.”


Hajrá Csepel!
💙❤️ #csakaXXI