Edzés időpont változás

Tisztelt Szülők és Sportolóink!

 

Az ÁMK csarnok átépítési munkái miatt a jövő héten, ill. az edzőtábort követő időszakban (2011.08.08-08.12 és 2011.08.22-08.31.) Laci bácsi csoportjának módosulnak az edzés időpontjai és az edzések helyszíne is. Az új beosztást csatoljuk levelünkhöz, de a honlapon is megtekinthető.

 

Az augusztusi sportszolgáltatási díjat, ami az edzőtáborok miatt 5000 Ft, 8-9-én legyenek szívesek az edzések helyszínén befizetni, vagy 15-ig átutalással rendezni!

Nagyon örülnénk, ha minél többen választanák az átutalást, hiszen így jelentősen csökkentenék adminisztrációs feladatainkat!

 

A szeptemberi edzésekkel kapcsolatban szeretnénk segítséget kérni Erika néni csoportjába járó szülőktől. A különböző csoportok edzés időpontjainak összehangolása miatt tervezünk még egy kis módosítást, de előtte szükségünk lenne egy gyors információra abban a kérdésben, hogy 15:30-as kezdési időpont jelent-e valakinek problémát. Kérjük T. Szülőket, hogy lehetőségeikhez mérten minél hamarabb válaszoljanak! Természetesen nem tudunk mindenkinek az igényeihez igazodni, de lehetőségeinkhez mérten szeretnénk olyan edzés időpontokat találni, melyek a többség számára elfogadhatóak!

 

 

Budapest, 2011. augusztus 4.

 

 

 

Üdvözlettel:

Csepel Diáksport Egyesület