15. HETI EREDMÉNYEK: Rég várt győzelmet ünnepelhetett férfi felnőtt csapatunk!

Nagyszerű győzelmet ünnepelhetett férfi felnőtt csapatunk hazai pályán, amivel továbbra is őrzik második helyüket a tabellán! Ugyanez sajnos nem mondható el a lányokról, akik sok hiányzóval álltak fel a TF ellen, és bár végig küzdöttek, végül az ellenfél örülhetett a mérkőzés végén, és ezzel a lányok ideiglenesen lecsúsztak a dobogóról. További eredményekért és edzői beszámolókért pörgess lejjebb!

Női felnőtt NBII – bajnoki mérkőzés

Helyszín: Semmelweis Egyetem – Budapest, Zágrábi utca 14

Időpont: 2023. április 16., vasárnap

TFSE – Csepel DSE 23-21 (8-11)

Őze Beáta: “Már az első félidőben is sok technikai hibával játszottunk, de a jó védekezésünknek és kapusteljesítményünknek köszönhetően vezetni tudtunk. A második félidőben tovább növeltük a rossz megoldásaink számát és ezt már nem bírtuk el. A küzdelem méltó volt egy rangadóhoz, a színvonal sajnos nem mindig.”

 

Férfi felnőtt NBII – bajnoki mérkőzés

Helyszín:1213 Budapest, Simon Bolivár stny. 4-8., ÁMK Sportcsarnok

Időpont: 2023. április 15.,szombat

Csepel DSE – Üllői KSE 30-22 (17-12)

 

Lány U19 bajnoki mérkőzés

Helyszín: Városi Sportcsarnok – Kozármisleny, Alkotmány tér 55

Időpont: 2023. április 15., szombat

Kozármisleny SE – Csepel DSE 27-19 (10-10)

Tóth Máté: “52 percig szoros volt a mérkőzés, sajnos kritikus időpontokban kaptunk véleményes, csapatot súlytó ítéleteket, ahonnan már nem volt időnk és erőnk se visszajönni. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, már csak a hosszú utazás miatt is, viszont picit ha pontosabb a támadás akár a győzelmet is megszerezhettük volna. Büszke vagyok a lányokra, ilyen akarattal kell játszani.”

 

Férfi U20 I.osztály – bajnoki mérkőzés

Helyszín:1213 Budapest, Simon Bolivár stny. 4-8., ÁMK Sportcsarnok

Időpont: 2023. április 15.,szombat

Csepel DSE – Ferencvárosi TC 21-32 (13-20)

 

Lány U17 bajnoki mérkőzés

Helyszín: Városi Sportcsarnok – Kozármisleny, Alkotmány tér 55

Időpont: 2023. április 15., szombat

Kozármisleny SE – Csepel DSE 34-24 (16-13)

 

Fiú U18 bajnoki mérkőzés

Helyszín:1213 Budapest, Simon Bolivár stny. 4-8., ÁMK Sportcsarnok

Időpont: 2023. április 16., vasárnap

Csepel DSE – Tatai AC 30-25 (18-15)

Szekeres Ádám: “Nagy tempójú és fontos mérkőzést tudtunk megnyerni. Az első félidőben remek kapusteljesítménnyel és szép támadójátékkal tudtunk lépéselőnybe kerülni, amit a végéig meg tudtunk tartani. Örülök, hogy a héten gyakoroltakat visszaláttam támadásban!”

 

Lány U15 bajnoki mérkőzés

Helyszín:  Újlak utcai Ált.Isk. spcs. – Budapest, Újlak utca 110

Időpont: 2023. április 16., vasárnap

Csepel DSE – XVI.ker KMSE 20-28 (13-17)

Csepel DSE – Hatvani KSZSE 21-17 (7-11)

Kéri Mózes: “Bosszús voltam az első meccs után, mert két dolgot nem tudtunk megoldani: a beálló körüli védekezést, és a ki nem kényszerített technikai hibák minimalizálását. Ezen múlott, hogy nem tudtunk kiélezett végjátékba belemenni a listavezető ellen. A hozzáállásunk és a játékunk színvonala a két játékelemet leszámítva dícséretet érdemel. A második meccsre megérkezett a szívünk az első félidő utolsó perceire, lendületből megfordítottuk a meccset és domináltuk a második félidőt az elfáradó ellenfél ellen. 7 játékosom dobott 2-4 gól között, mindenki hozzátett a csapat védekezéséhez, a kapusunk pedig extra volt. 4 meccs van hátra, egytől egyig hozzánk hasonló csapatok ellen. Jól kell kihasználnunk!”

 

Fiú U15 bajnoki mérkőzés

Helyszín: Kistarcsa Városi Sportközpont – Kistarcsa, Ifjúság tér 3

Időpont: 2023. április 16., vasárnap

Csepel DSE – Gyömrői KA  31-26 (16-12)

XVI. Ker KMSE – Csepel DSE  25-32 (13-16)

 

Lány U13 bajnoki mérkőzés

Helyszín: Ignácz Ilona Sportcsarnok – Gyömrő, Fő tér 2

Időpont: 2023. április 15., szombat

Rácalmás SE – Csepel DSE II 20-11 (6-6)

Gyömrői KA – Csepel DSE II 25-6 (16-3)

Erdős Éva: “A Rácalmás ellen az első félidőben viszonylag jól működtünk támadásban és védekezésben is. A 2. félidőben zömében átlövésekkel próbálkoztunk, de sajnos nem sok eredménnyel, és védekezésben sem mutattunk megfelelő ellenállást, amit ellenfelünk okosan ki tudott használni. Így az első 20 perc szoros eredménye ellenére magabiztos és megérdemelt győzelmet arattak, és bennem maradt hiányérzet bőven. Második ellenfelünkről pontosan tudtuk, hogy az egyik legerősebb a csoportunkban, ezért úgy küldtem fel a lányokat a pályára, hogy amennyiben mindent megtesznek a tisztes helytállás érdekében, akkor nagyon büszke leszek rájuk. Ez így is történt, de a fizikális fölénnyel szemben nem sok esélyünk volt. A gyömrői lányok nagyon keményen védekeztek, ami felőrölte csapatunkat fizikálisan és mentálisan is. A 2. félidőben a zártabb védekezés ellen voltak ügyes és bátor kezdeményezések, megoldások, de ez a mérkőzés is megmutatta, hogy még nagyon sok mindenben fejlődnünk kell. Megyünk tovább és legközelebb igyekszünk javítani a mérlegünkön.”

Helyszín: Inárcsi Kézilabdacsarnok – Inárcs, Hársfa utca

Időpont: 2023. április 16., vasárnap

Csepel DSE I. – Dunaújvárosi AC 29-3 (16-1)

Csepel DSE I. – DKKA 8-15 (5-7)

Kéri Mózes: “Nagy a különbség a csapatok között a mi csoportunkban. Kevés a kiélezett meccs, a hasonló csapatok csatája. Jól dolgoztak a lányok az első meccsen, ahogy kell. Vártam a DKKA elleni meccset, és itt egyértelműen meglátszottak a gyengeségeink – elsősorban támadásban, kisebb részben védekezésben. Gyorsabban kell járatnunk a labdát, a kialakított helyzeteket pedig pontosabban befejezni. Két erős csapattal játszunk a következő fordulóban, bízom benne, hogy ki tudunk javítani néhány dolgot addigra. Gratulálok a lányaimnak!”

 

Fiú U13 bajnoki mérkőzés

Helyszín: Kistext Sportcsarnok – Budapest, Soroksári út 123

Időpont: 2023. április 16., vasárnap

Csepel DSE – PLER Budapest  13-33 (8-15)

Szigetszentmiklósi KSK U13 – Csepel DSE  19-13 (11-8)

 

Lány U11 bajnoki mérkőzés

Helyszín: Városi Szabadidő Központ – Százhalombatta, Vasút utca 42

Időpont: 2023. április 16., vasárnap

Százhalombattai VUK SE – Csepel DSE – nincs eredmény

Csepel DSE – Szigetszentmiklósi NKSE I. – nincs eredmény

Csányi László: “A hosszabb ünnepi szünet után nehezebben lendültünk most játékba. A korai kezdés is álmosítónak tűnt. A nap közepére jó megoldásokkal, nagyobb sebességgel tudtunk játszani. Több jó megoldással és pozitív élményekkel fejeztük be a mérkőzést. Az agresszivitáson, egy-egy elleni helyzetekben kell keresnünk továbbiakban az eredményesebb megoldásokat. Gratulálok minden játékosnak!”

 

Fiú U11 bajnoki mérkőzés

Helyszín: Soroksári Sportcsarnok – Budapest, Szentlőrinci út- Nyír utca

Időpont: 2023. április 16., vasárnap

PLER Budapest – Csepel DSE – nincs eredmény

Csepel DSE – Tempo KSE – nincs eredmény

Forgács Klaudia: “Az első mérkőzésen a PLER csapata ellen léptünk pályára. Az első perctől kezdve lendületesen játszottunk és a védekezésünk is összeállt idővel. Nagyon jó iramú összecsapás volt és szerencsére kevés hibával játszottunk. A Tempo elleni meccsen sem tört meg a lendületünk ugyan, de voltak periódusok amikor ez átment kapkodásba, így jóval több technikai hibát követtünk el mint az első meccsen. Összességében elégedett vagyok a srácok hétvégi teljesítményével, mert mindenki kihozta magából az aznapi maximumot és csapatként kézilabdáztak.”


Hajrá Csepel!
💙❤️ #csakaXXI