21.heti eredmények

A múlt héten számos csapatunk lépett utoljára pályára a 2023/24-es szezonban. Férfi ifjúsági és serdülő csapatunk szerdán játszotta le az első osztályú bajnokság utolsó fordulóját.

FU18 I.osztály Keleti csoport
2024.05.22. 14:00
HE-DO B.BRAUN Gyöngyös – Csepel DSE 47:29 (25:12)

Az első és második félidőben is sok technikai hibával és ki nem kényszerített hibával kézilabdáztunk támadásban, amiből rengeteg lerohanás és indítás gólt kaptunk.

Keret: Csillag, Paraliticci-Harsányi, Kiss B. 6, Borszuk 5, Matolcsi, Papacsek 2, Antal 4, Czine 1, Benedek 2, Gréczi 5, Schneider 1, Sükösd 3

Szekeres Ádám: Sajnos nem tudtunk a kecskeméti mérkőzéshez képest előre lépni támadásban, így rengeteg ziccer lövésnek voltak kitéve a kapusaink. Egy-egy jó egyéni teljesítménynek örülök, de az kevés ezen a szinten, hogy partiba legyünk az ellenfelünkkel.

 

FU20 I.osztály Keleti csoport
2024.05.22. 16:00
HE-DO B.BRAUN Gyöngyös – Csepel DSE 29:27 (18:15)

Az első félidőben kissé idegesen kezdtünk; fej-fej mellett haladtak a csapatok. A visszarendeződéssel akadt egy kis problémánk, amit aztán sikerült orvosolni. Minimális előnnyel ment a hazai csapat az öltözőbe félidőben. A második játékrészben harcosabbak voltunk, valamint sok helyzetet alakítottunk ki. Sajnos becsúszott elől hátul 1-2 hiba és a vége maradt a 2 gólos különbség.

Keret: Fehérvári, Alexa; Szabó Máté, Borszuk, Szijártó 2, Nagy-Pápay 2, Papp, Márkus B. 9, Szentgyörgyi 5, Prihoda 1, Szennai 3, Schmidka 1, Szabó Márk, Márkus G. 4

Csepregi Tamás: Egész évben ez a maroknyi ember sokat melózott, hogy minden meccsen a lehető legjobbját tudja nyújtani. Sajnos a kispad mennyisége és minősége mindig beleszól a mérkőzések végkifejletjébe. Támadásban tudatosabbak voltunk, védekezésben azonban, még követtünk el hibákat. Összességében jó iramú mérkőzés volt, ahol nem játszottunk alárendelt szerepet a hazai csapattal szemben!

 

Csütörtökön ismét dupla-mérkőzést rendeztünk, a NEKA U19 és U17-es női csapatai érkeztek hozzánk, szintén az ifjúsági és serdülő bajnokságok utolsó mérkőzésére.

LU17 I.osztály Nyugati csoport
2024.05.23. 14:00
Csepel DSE – NEKA 22:33 (12:14)

Keret: Szabó, Hajdu; Tóth, Krisztián 1, Balogh, Kovács 1, Nikodém 7, Simon, Szőts 3, Mészáros 8, Velőti, Tisóczki 2

 

LU19 I.osztály Nyugati csoport
2024.05.23. 16:00
Csepel DSE – NEKA 25:45 (9:25)

Keret: Szabó, Antonya; Szentkirályi 6, Geiger 4, Szücs 1, Nikodém, Cservák 3, Mészáros Alexandra 8, Mészáros Anna 1, Szőts 1, Görbe, Tisóczki 1

 

A hétköznapi fordulók után, egész hétvégén igazi meccsdömping várt csapatainkra. Számos utánpótlás csapatunk és két felnőtt csapatunk is pályára lépett, idén utoljára.

OGYB FU11 VI.csoport
2024.05.25., 9:00 és 10:45
Csepel DSE – RÁCALMÁS SE
SZÁZHALOMBATTAI VUK SE – Csepel DSE
(Ezen korosztálynál nincs hivatalos végeredmény!)

Nagy András: Az első meccsen megszeppenve kezdtünk, de a második félidőben már azt kaptam a játékosaimtól amit vártam. A második mérkőzés szempontjából egy szavam sem lehet a játékunk vagy a küzdeni tudásunk ellen. Egy izgalmas mérkőzésen, nagyszerű megoldásokkal tudtunk eredményesek lenni. Külön köszönet Tóth Milánnak, aki másodedzőként segítette a csapatot a mérkőzés alatt. Ez a győzelem egy jelképes pozitív lezárása volt az idei szezonnak, nagyon büszke vagyok a srácokra!

 

OGYB LU15 II.osztály V/Alsóház csoport
2024.05.25. 9:00 és 11:20
Tatabányai SC – Csepel DSE 25:26 (14:11)
Pázmánd NKSE – Csepel DSE 29:24 (19:9)

Erdős Éva: Az első mérkőzést a házigazda Tatabánya ellen játszottuk. Végig nagyon szoros volt a mérkőzés, felváltva estek a gólok. Az első félidő végét 3 gólos hátránnyal zártuk. A második félidő 42. percében vettük át a vezetést, 2 góllal elmentünk ellenfelünktől, amiből a mérkőzés végére sikerült 1 gólt megtartani, így szoros lett a vége. Értékes győzelmet arattunk, rendkívül fontos volt ez a 2 pont, amiért nagyon megküzdöttek a lányok. Sajnos a játékunk most nem volt annyira meggyőző, de a szív és az akarat rendben volt. A Pázmánd ellen értékelhetetlen első félidőt produkáltunk. Támadásban és védekezésben is mélyen a tudásunk alatt teljesítettünk, aminek a félidő végére 10 gólos hátrány lett a következménye. A 2. félidő első 6 percében kaptunk még újabb 3 gólt. Megpróbáltunk változtatni a támadási és védekezési rendszereinknek, de akkora volt a hátrányunk, hogy az eredményes hajrá ellenére sem tudtunk 5 gólnál közelebb férkőzni ellenfelünkhöz. Így sajnos az utolsó mérkőzésünkön vereséget szenvedtünk. A bajnokságban csoportunk 2. helyén végeztünk, amihez szívből gratulálok a csapatnak. Sokat dolgoztunk ezért, a lányok rengeteget fejlődtek. Voltak kiváló mérkőzéseink, arattunk nagyarányú győzelmeket, és voltak fájó vereségeink is, de összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Köszönjük a vezetőinknek, hogy minden szükséges feltételt megteremtettek a sikeres szerepléshez, és a szülőknek is, hogy mindenhova elkísérték és támogatták csapatunkat. Hajrá Csepel!

 

OGYB FU15 II.osztály VII/Alsóház csoport
2024.05.25. 10:10 és 13:40
Csepel DSE – Vecsés SE 34:19 (17:9)
Mizse KC – Csepel DSE 16:34 (5:15)

Szijártó Máté: Lezárult az U15-ös bajnokság. Hosszú utat tettünk meg a srácokkal és büszke vagyok rájuk, hiszen két olyan meccset tudtunk játszani, ahol mi domináltunk és egy nagy különbséget tudtunk közé rakni. A félév során, azt hiszem fejlődtünk technikailag és taktikailag is, mint védekezésben, mint támadásban. Ezt az is mutatja, hogy pár hónappal ezelőtt kikaptunk a Mizsétől, a mai nap pedig egy jelentős 18 gólós győzelemmel zártuk a szezont ellenük. A nyárra jó pihenést kívánok az összes Csepel DSE játékosnak!

 

OGYB LU11 XI.csoport
2024.05.25. 15:45 és 17:15
Csepel DSE – RÁKOSMENTE
Alsónémedi SE – Csepel DSE
(Ezen korosztálynál nincs hivatalos végeredmény!)

Csányi László: A hétvégén befejezte a LU11-es csapat a szezonját. Mind a két mérkőzést örömjáték kategóriában tudtuk befejezni. Győzelmekkel, sok jó megoldással, szemre is látványos játék alakult ki a mérkőzéseken. Az edzéseken gyakoroltakat több esetben is felismerhető módon a mérkőzéseken is megcsinálták. A bajnokság végére már mindenki harcolt, hogy minnél többet legyen a pályán. 10 lánnyal kezdtük a szezont 9-cel fejeztük be, ami jónak mondaható a jövő szempontjából. Lányok sokat fejlődtek önmagukhoz képest, de tapasztalják már ők is miben lehet előre lépni. Gratulálok az egész szezonhoz. Köszönöm a SZÜLŐK lelkes támogatását a csapat és magam nevében is.

 

NBII Férfi felnőtt Dél-nyugat (E-F) Felsőház csoport
2024.05.25. 18:00
Hőgyészi SC – Csepel DSE 29:28 (18:15)

Az első félidőben jó volt a támadójáték, viszont védekezésben a beálló elleni védekezésünk nem volt igazán jó, sokszor megtalálták, könnyen helyzetbe hozták. A második félidőre ez megfordult, összeállta beálló körüli védekezés. Innentől kezdve 1-1 gól minden oldalon folyamatosan, amivel a végén a hazai csapat örülhetett.

Keret: Simon, Fehérvári; Szabó Máté 4, Balogh 1, Glózik 6, Kalmár, Nagy-Pápay, Tóth 1, Nácsa 1, Márkus B., Szennai, Berzéky 8, Emberovics 3, Elek 4

Csepregi Tamás: A mérkőzés egészét tekintve, a lehető legtöbb segítséget kapta a hazai csapat a szurkolóktól és a játékvezetőktől egyaránt. Nem igazán volt olyan támadásuk, ami ne 7m-el vagy szabaddobással fejeződött volna be. Nagyon nagyon nehéz szituáció volt végig az egész meccs folyamán. Ezt a srácok nagyon nagyon komolyan kizárták és csinálták a dolgukat. A végén még esélyünk volt a döntetlenért támadni, de hibáztunk. Büszke vagyok az egész éves munkára és hiszem, hogy jövőre ezekben a szituációkban még feljebb tudunk lépni!

 

OGYB FU13 IX.csoport
2024.05.26. 9:00 és 14:00
ÓKSI SE – Csepel DSE 25:24 (15:11)
Csepel DSE – Gyömrői KA 21:29 (15:14)

Földi Gábor: Sajnos mindkét meccsen vesztesként jöttünk a végjátékból. De meg kell hogy dicsérjem a fiúkat, azokat akiknek ez a saját korosztálya, mert segítették a fiatalabbakat és igyekeztek nagy részt vállalni, azokat akik fiatalabbként nagy bátorsággal játszottak és mindent megtettek. Ebben a hétvégében benne volt minden, látszott az, hogy hol tartunk mennyit haladtunk előre egyéni és csapat szinten, viszont megint gondot okozott, hogy a csapat egy része kisebb korosztályból érkezik, ami fizikális különbséget jelent és ezt nehéz áthidalni. Egyre jobbak vagyunk a pozíció-tartásos játékrendszerben és határozottan már nem csak ismerkedünk a pozíció változtatásos rendszerrel. Védekezésben tudatosan tudunk már nyitott és zárt rendszerben védekezni, ez a kezdethez képest hatalmas előre lépés. Gratulálok a társaságnak az egész szezonban nyújtott teljesítményért, rengeteg munka és fejlődés jellemezte ezt a szezont.

 

OGYB LU13 VIII.csoport
2024.04.21. 10:00 és 13:00
Szombathelyi KKA – Csepel DSE 23:15 (12:6)
Csepel DSE – Bajnok DSE Nemesvámos 21:21 (10:8)

Gálhidiné Nagy Zsuzsanna: Sajnos ami hibát el lehet követni, azt mi elkövettük.Támadásban sokat hibáztunk, 5 hetest, számtalan ziccert és technikai hibát vétettünk.Védekezésünk szintén gyenge volt, állandóan elszámoltuk magunkat , így mindig 2-1-ben volt a szélső. Az időkérés hiába volt. A lányok akaratával nem volt baj, csak görcsössé váltak. Azért ha ismertem volna a Szombathelyet akkor egész más lett volna az eredmény. Nem jobb csapat nálunk, csak mi nagyon gyengén játszottunk. A lányok jól játszottak, a vereség után nagyon elkeseredtek, de szépen összeszedték magukat. Támadásban szép dolgokat csináltak, kevesebb hibát követtek el. Védekezésünk még mindig nem volt hibátlan, de legalább nem számoltuk el az embereket. A lányok csúsztak-másztak, nagyon akartak győzni. Összességében nagyon jó mérkőzéseket játszottunk. Ezeknek nekem nagyobb az értéke, mint a nagy arányú győzelmeknek. Felmérhettük hol tartunk és miben kell fejlődnünk. Ez volt az utolsó mérkőzésem a lányokkal. Imádtam velük dolgozni. Ők nagyon szorgalmasak voltak és igazi csapattá váltak. Sokat fejlődtek egyénileg és csapatként is. Köszönöm a munkátokat.

 

NBII Női felnőtt Dél-nyugat (E-F) Felsőház csoport
2024.05.26. 16:00
Mohácsi TE 1888 – Csepel DSE 33:29 (15:12)

Az első félidőben nem tudtuk kihasználni az adódott lehetőségeket, védekezésben nem voltunk elég agresszívak, sok hibával játszottunk. A második félidőre nagyobb előnyre tett szert az ellenfél csapata, amiből sikerült felállnunk és ha egy picit pontosabbak vagyunk, akár meg is nyerhettük volna a mérkőzést.

Keret: Vukmann, Binó; Kanyik 1, Szijártó 2, Szabó 3, Tímár 6, Klacsák 2, Pindák 3, Mészáros 2, Vad 5, Zimek, Pethő 5

Tóth Máté: Sajnos megint sok hiányzóval kellett utaznunk egy nagyon nehéz ellenfél otthonába. Szerettük volna jól befejezni a szezont, lett volna rá lehetőségünk, de sajnos nem éltünk vele. Gratulálok a lányoknak az egész szezonban végzett munkájukhoz!

Hajrá Csepel! #csakaXXI