3.heti eredmények

Múlt héten a 2024-es évben először léptek pályára női ifjúsági és serdülő csapataink. Az ünnepek alatt kisebb változások történtek ifjúsági együttesünknél, Kéri Mózes távozása miatt Erdős Éva ezentúl a leány 2009-2010-es gárdánkat, míg az U19-es hölgyeket Tóth Máté irányítja a tavaszi félévben.

LU19 I.osztály Nyugati csoport
2024.01.20. 15:00
NEKA – Csepel DSE 29:25 (15:13)

Sajnos az első félidő közepén egy sérülés beárnyékolta az egész mérkőzésünket, ezúton is mielőbbi felépülést kívánunk Dorkának.

Keret: Antonya, Oszoli; Szentkirályi 4, Szücs 1, Korozmán 2, Cservák 5, Kiss 1, Mészáros Alexandra 8, Mészáros Anna 1, Szőts, Görbe, Lakics 3, Nagy 

Tóth Máté: Az eleje egy picit döcögősen indult, de utána sikerült végrehajtani azokat az utasításokat amiket kértem, így vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe. A úgy gondolom hogy mindenki kitette a szívét lelkét a pályára, ebből lehet építkezni, így akarunk tovább menni. A NEKA ellen 4 góllal kikapni nem szégyen, sőt! Van még hova fejlődni, dolgozunk tovább, meglátjuk mire lesz elég.

 

LU17 I.osztály Nyugati csoport
2024.01.20. 17:00
NEKA – Csepel DSE 41:23 (14:11)

Tartalékos csapattal álltunk ki a mérkőzésre. Kovács Bogi a derékfájása miatt nem tudott játszani, illetve Kiss Dorka az ifjúsági mérkőzésen szenvedett súlyos sérülést. Ennek ellenére jól kezdtük a mérkőzést és az első félidőben szép dolgokat produkálva három gólos hátránnyal mentünk az öltözőbe. A második félidőben ellenfelünk védekezést váltott, ami ellen nem találtuk az ellenszert, így kialakult egy nagyobb különbség. Ezután gyakorlatilag mindenki játéklehetőséget kapott és már elkezdtem gyakorolni a következő mérkőzésekre. Megyünk tovább és hozzuk a kötelező pontokat.

Keret: Szabó; Balogh 1, Csillag, Tóth, Hagara 1, Krisztián, Lukács, Kovács, Nikodém 4, Szőts 1, Mészáros Anna 11, Tisóczki 5

Meggyes Rita: Minden mérkőzés ahol nem tudunk nyerni egy gyakorlási lehetőség, ezt most is kihasználtuk. Hajrá csepel!

 

Hajrá Csepel! #csakaXXI