35.heti eredmények

A 35.héten (08.28.-09.03.) több csapatunk is megkezdte a bajnokságot! Serdülő és ifjúsági férfi csapataink Szerdán léptek pályára idegenben a Pler-Budapest gárdái ellen.

FU18 I.osztály Keleti csoport
PLER-Budapest – Csepel DSE 46:24 (21:9)

Az mérkőzés első félidejében rengeteg labdaeladás és az ellenfél nyitott védekezésétől teljes megilletődöttség jellemezte csapatunkat. Második félidőben, egy két játékos bátran felvállalta a helyzetek támadásban, de továbbra is rengeteg hibával játszottunk elöl, továbbá sajnos hátul az 1-1ben való védekezésben rendre alul maradtunk.

Keret: Csillag, Paraliticci-Harsányi; Babócsi, Borszuk 3, Kiss 10, Lábodi, Antal 1, Jahoda, Papacsek, Benedek 1, Magyar 1, Gréczi 2, Hilbert 2, Schneider 1, Sükösd, Töreki 3

Szekeres Ádám: Sajnos amit kértem a csapattól nem valósult meg vagy csak kis idő erejéig. Rengeteg labdaeladás és technikai hiba támadásban megpecsételte a sorsunkat. Remélem a fiúk minél előbb felveszik az első osztály ritmusát és nem csak epizódokra mutatják meg mit tudnak csinálni, ha bátran kézilabdáznak.

 

FU20 I.osztály Keleti csoport
PLER-Budapest – Csepel DSE 27:23 (12:12)

Keret: Fehérvári, Horváth; Szabó Márk, Ágoston, Nagy-Pápay, Prihoda 1, Papp, Márkus 7, Szentgyörgyi 3, Szennai, Gréczi, Schmidka 1, Stubits 3, Kosztoványi 3, Szabó Máté 5 

Matuz István: Sajnos nem sikerült… A felállt védelmünk jól funkcionált, visszarendeződésünk működött, 26 kapott góllal mérkőzést lehet nyerni. A felállt védelem elleni támadó játékunk nem üzemelt, támadásban nagyon sok létszám előnyös szituációt hagytunk büntetlenül. Az 57. percben 23-22 volt az állás, egy átlövés gólt kaptunk, két labdát eladtunk és elment a mérkőzés. Ebből mindenképpen tanulnunk kell.

 

Szombaton női U19 és leány U17-es csapatunk is lejátszotta a bajnokság első fordulóját a Kozármisleny SE csapatai ellen.

LU17 I.osztály Nyugati csoport
Kozármisleny SE – Csepel DSE 43:26 (22:12)

Bátortalanul kezdtük a mérkőzést. Sajnos a mérkőzés elején kapott különbség végig kísérte a mérkőzést. A védekezésünk nem működött hagytuk az átlövőket hét méterről lőni. Támadásban nagyon sok játékosnak elmaradt a teljesítménye a megszokottól. Sajnos a második félidőben sem tudtunk közelebb kerülni ellenfelünkhöz. Vannak még kérdőjelek a csapattal kapcsolatban, de ahogy megyünk előre az időben bízom benne hogy rendeződni fognak.

Keret: Szabó; Balogh, Bojta, Csillag, Hagara 2, Krisztián, Kovács 1, Nikodém 9, Kiss 5, Szőts 1, Mészáros 5,  Nyárasdi, Jacsó, Tisóczki 3

Meggyes Rita: Nem vagyok elkeseredve bízom a jobb folytatásban, kedden az Érd ellen próbálunk javítani.

 

LU19 I.osztály Nyugati csoport
Kozármisleny SE – Csepel DSE 33:30 (22:13)

Sajnos az első félidőben nem állt össze a védekezésünk, és a hibáinkat rendre kihasználta ellenfelünk. A 2. félidőben védekezést váltottunk, amivel sikerült megzavarni a hazai csapat támadásait. Labdákat szereztünk, és a lányok küzdeni tudásának és a feljavult kapusteljesítménynek köszönhetően a kapott gólok számát sikerült a felére csökkenteni, amivel egy szoros végjátékra is volt esélyünk. Ha jobb százalékban használjuk ki a helyzeteinket, főleg a 2. félidő elején, akkor a pontszerzésre is lett volna esélyünk.

Keret: Antonya, Szabó; Szentkirályi 3, Kajdácsi Kata 12, Geiger, Szücs 1, Papp, Cservák, Pallagi 1, Kiss, Mészáros Alexandra, Mészáros Anna 6, Szőts, Lakics, Korozmán 4, Kajdácsi Kíra 3

Erdős Éva: Sikerült 9 gólos hátrányból felállni, ami azt mutatja, hogy van tartása a csapatnak. Maximális dicséret illeti csapatunkat a 2. félidőben nyújtott teljesítményért, de a meccs 2 félidőből áll.

 

Hajrá Csepel! #csakaXXI