39. HÉT UTÁNPÓTLÁS KÖRKÉP: Régi riválist győzött le U15-ös lány csapatunk!

Fiú U18 I. osztály – 3.forduló

Helyszín: Csepel, Laurencz László Sportcsarnok

Időpont: 2022.10.01., szombat 11:00

Csepel DSE – Várpalota BSK 31:19 (14:7)

Matuz István: “A mérkőzés előzménye, hogy a tavalyi szezonban a két csapat egymás elleni eredményei nagyon kiegyenlítettek voltak. Nehéz mérkőzésre számítottam, és így örülők a megszerzett győzelemnek. A mérkőzésen mi domináltunk végig, egy kis megingás a 2. félidő elején volt. Minden pályára lépett játékos hozzá tudott tenni a győzelemhez, segítette a csapat teljesítményét. Egy igazi csapatmunka volt a megszerzett győzelem.”

Lány U15 II. osztály – 2. forduló

Helyszín: Érd, Érd Aréna

Időpont: 2022.10.01., szombat

Csepel DSE – Budafoki KSE 14-13 (10-7)

Kéri Mózes: “Hatodszor játszott ez a korosztály az elmúlt egy évben a mai ellenfél ellen. Most először sikerült győzni. A múltkor még kissé hiányzó egységes küzdelem volt a kulcs, ami ezúttal jellemezte a csapatot. Továbbra is vannak nehézségeink, de ezeken felül tudtunk kerekedni. A lányoknak ezúton is üzenem, hogy az ünneplés méltó volt a győzelemhez! Laurát pedig nagyon várjuk vissza!”

Fiú U15 II. osztály – 2. forduló

Helyszín: Budapest, Laurencz László Sportcsarnok

Időpont: 2022.10.02., vasárnap

XVI. Ker KMSE – Csepel DSE 25:22 (12-10)

HORT S.E. – Csepel DSE 25:43 (9-24)

Matuz István: Az első mérkőzés a korai időpontban került megrendezésre, és a játékunk az egész mérkőzésre álmosra sikeredett. Keveset mozogtunk védekezésben, előre lassan- körülményesen játszottunk, és azt gondolom a győzni akarással is voltak problémák. Sikerült a második mérkőzésre a hibákat orvosolni, és egy gól gazdag mérkőzésen győzelmet aratni.”

Lány U13 területi bajnokság – 1. forduló

Helyszín: Gyömrő, Ignácz Ilona Sportcsarnok

Időpont: 2022.10.02., vasárnap

Gyömrő – Csepel DSE 23-15 (16-7)

Csepel DSE – Gyáli BKSE 21-10 (12-8)

Kéri Mózes: “Sokat és jól edzenek a lányok, így ennél a csapatnál az okoz nehézséget, hogy mindenkinek lehetőséget adjak, aki a hétköznapok alapján megérdemli. Mindenki élt a lehetőséggel, aki keretbe került! Az első meccs első 10 percét sajnos odaajándékoztuk az ellenfélnek. Az ott kialakult különbség maradt a végéig. 30 percet azért sikerült megfelelő bátorsággal lejátszani. Erős ellenfél volt, várom, hogy legközelebb játsszunk – és közelebb legyünk hozzájuk. A második mérkőzésen igazán a második félidő tetszett. A jelen pillanatban legerősebbnek gondolt csapatom küldtem fel, akik 7-0-ra hozták a pályán töltött 10 percüket. Ezután pedig a “második sor” lelkesen, harcosan fejezte be a mérkőzést. Bátran játszottak, és az ő 10 percük 2-2-es eredményt hozott. Gratulálok a lányoknak a hétvégi teljesítményhez!

Fiú U13 területi bajnokság – 1. forduló

Helyszín: Budapest, Semmelweis Sportcsarnok

Időpont: 2022.10.01., szombat

Körte HVSE I.- Csepel DSE 29-9 (13-2)

Csepel DSE – Gyömrői KA 17-23 (7-12)

Koncsár Gergely: “Az első mérkőzésen nagyon bátortalanul játszott a csapat, ennek következményeként átgázoltak rajtunk. A második mérkőzést ott folytattuk, ahol abbahagytuk, így már a meccs elején sok gólos előnyt alakított ki az ellenfél. 10 perc után felébredtünk, és elkezdtünk küzdeni, de már csak futottunk az eredmény után, végül a második mérkőzésen is nagy arányú vereséget szenvedtünk.”

Gratulálunk a csapatoknak! Hajrá Csepel!