41. HÉT UTÁNPÓTLÁS KÖRKÉP: Túl vannak életük első nagy pályás mérkőzésein U11-es csapataink!

Lány U17 I. osztály – 6.forduló – A mérkőzés elmaradt!

Helyszín: Szombathely

Időpont: 2022.10.12., szerda

Szombathelyi KKA – Csepel DSE 10-0

Lány U15 II. osztály – 3. forduló

Helyszín: Üllő, Városi Sportcsarnok

Időpont: 2022.10.16., vasárnap

Csepel DSE – Inárcs-Örkény KC 16-16 (4-10)

Csepel DSE – Emericus SE 11-36 (5-19)

Kéri Mózes: “12 mezőnyjátékosom volt, teljes sort cseréltünk. Az első mérkőzésen az első félidőben bátorságot nyomokban sem tartalmazott a támadójátékunk. Védekezésben jól kezdtünk, 8 percig nem kaptunk gólt. Ennek ellenére hátrányba kerültünk, ami a sorcsere után jelentősen növekedett. A második félidő elején 7 góllal vezetett az ellenfél. Itt megérkezett a bátorságunk, lőttünk, cseleztünk, támadtuk a kaput, és elkezdtük lépésről lépésre ledolgozni a hátrányunkat. 2 lőtt gólunkra általában csak eggyel tudott felelni az ellenfél. 2 perccel a vége előtt átvettük a vezetést, a hátralevő 2 támadásunk azonban egy kihagyott ziccerrel és labdaeladással végződött, az ellenfél pedig ki tudott egyenlíteni. A küzdőszellem, kitartás dícséretes, bátorság nélkül azonban nem szabad pályára lépni! A második mérkőzésen sima vereséget szenvedtünk egy nálunk jóval erősebb és előrébb járó csapattól. Tanultunk abból a meccsből, és a örömmel láttam, hogy minden játékosom támadta a kaput. Nagy eredménynek tartom, hogy 9 játékosom szerzett gólt a nap során – korábban előfordult, hogy ennyi lányt ki sem tudott állítani ez a korosztály.”

Lány U11 területi bajnokság – 1. forduló

Helyszín: Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok

Időpont: 2022.10.16., vasárnap

Szigetszentmiklós NKSE – Csepel DSE

Csepel DSE – Szigetszentmiklós NKSE – Ráckeve

Ebben a korosztályban nem számolnak eredményt!

Csányi László: “Az első forduló jó hangulatban telt, és tapasztalat gyűjtésnek tökéletesen megfelelt. Teher nélkül, jó megoldásokkal játszottak a lányok, többen szép teljesítményt hoztak a mérkőzéseken. A lányok várják vissza ZSUZSA nénit, a magam részéról gratulálok mindenkinek!”

Fiú U11 területi bajnokság – 1. forduló

Helyszín: Budapest, Kánai út 2. Sport 11

Időpont: 2022.10.16., vasárnap

MAFC – Csepel DSE

Csepel DSE – Tempo KSE

Ebben a korosztályban nem számolnak eredményt!

Forgács Klaudia: “Az első mérkőzésünket a MAFC csapata ellen játszottunk, a második ellenfelünk pedig a Tempo KSE volt. Támadásban mindkét mérkőzésen csapatként tudtunk együttműködni. Sok jó megoldásunk volt és a helyzeteink nagy részét is jól ki tudtuk használni, a fiúk nagyon bátran játszottak. A védekezésünk is nagyon jól működött már az első mérkőzésen is, de a Tempo ellen már egymást segítve védekeztek a srácok, és ebből adódóan sok labdát is tudtak szerezni. A legnagyobb pozitívum a mai napban az volt, hogy sikerült azokat az apró hibákat kijavítani a második mérkőzésen, amit az MAFC elleni meccset követően megbeszéltünk. Gratulálok a srácoknak, büszkék lehetnek a mai teljesítményükre!”

Gratulálunk a csapatoknak és az edzőknek! Szép volt lányok, fiúk!