Barion Pixel

42.heti eredmények

A 42.hetet fiú serdülő és ifjúsági csapatunk nyitotta meg, sajnos nem tudtuk elhozni a bajnoki pontokat Rákosmentéről.

FU18 II.osztály Nyugati csoport
2024.10.11. 17:30
Rákosmente – Csepel DSE 36:32 (19:15)

Álmoskásan kezdtük a mérkőzést, voltak jó megoldásaink, viszont utána csak kerestük magunkat és futottunk az eredmény után. A második félidő közepére érkeztünk meg a mérkőzésbe, viszont ott olyan energiákat mozgattunk meg, hogy visszajöjjünk, amitől a végére teljesen elfáradtak a srácok, így alakult ki az eredmény.

Keret: Csillag, Imre; Babócsi, Borszuk 3, Matolcsi 1, Antal 6, Szentes 9, Papacsek 1, Mihályi, Schneider 6, Sükösd 4, Lábodi M. 2, Lábodi G.  

Tóth Máté: Sajnos nem az első mérkőzés ahol a ziccereink eredményességében kell a problémát keresni. Most viszont ez már pontokat is jelentett. Az 56%-os lövési pontosság nem éppen mondható jónak, viszont volt egy olyan része a meccsnek, ahol a srácok a legmagasabb hőfokon pörögtek, vissza is tudunk jönni a mérkőzésbe. Ezt az időszakot kell kitolni és az elejétől kezdve ezt játszani. Dolgozunk tovább, az élet nem áll meg, próbálunk a hibáinkon javítani, levonni a következtetéseket és készülni a következő mérkőzésre.

 

FU20 II.osztály Nyugati csoport
2024.10.11. 19:30
Rákosmente – Csepel DSE 41:31 (20:18)

Az első félidőben tudtunk magunkat tartani, próbáltunk magunkhoz képest lassabban játszani, mivel sajnos sok a sérültünk, rövid volt a pad, valamint Tominak is máshol kellett helytállnia. Ezt hellyel-közzel sikerült megvalósítani, jó megoldásokat hoztunk, működött a beállóval való játék, a védekezésünk is hellyel-közzel a helyén volt. A második félidőre sajnos teljesen elfáradtunk, nem tudtunk cserélni, ez az oxigénhiányos állapot sok hibát szült, amiből könnyű gólokat tudtak szerezni.

Keret: Paraliticci-Harsányi, Alexa; Borszuk, Papacsek 1, Antal 1, Szentes 3, Papp 7, Stiller 3, Prihoda 11, Benedek 3, Hilbert, Kiss G. 2, Schmidka

Tóth Máté: Az első félidő teljesen rendben volt, amíg pihent állapotban voltunk jó megoldásokat tudtunk hozni, viszont sajnos a rövid padnak ez az átka, hogy a második félidőre teljesen felhasználod az energiádat és nem tudsz olyan szinten játszani mint azelőtt. Próbálkoztunk, ez ma erre volt elég. Dolgozunk tovább a srácokkal, a következő meccs fontosságát nem kell hangsúlyozni.

 

Szombaton női felnőtt csapatunk ismét hazai pályán játszott az Érd fiatal csapata ellen. Lányaink végig dominálva a mérkőzésen, itthon tudták tartani a két pontot.

NBII Női felnőtt F csoport
2024.10.12. 11:00
Csepel DSE – Érd U21 37:25 (20:13)

Keret: Vukmann, Taligás; Németh, Kanyik 2, Szijártó 8, Piazza, Tímár, Klacsák 1, Pindák 8, Nikodém, Pártos 1, Cservák 1, Szőts 1, Vad 6, Pethő 3, Csiki 6

Matuz István: Jól kezdtünk, kontrolláltuk a mérkőzést. Az egész meccsen jól működött a védekezésünk, amely nagymértékben hozzájárult a győzelmünkhöz, kiegészülve kapusunk remek védéseivel. Egy kiváló csapatot győztünk le. Külön örömmel tölt el, hogy NB2-es mérkőzésen az utánpótlásunkból jövő játékosainkat (ifi, serdülő) is pályára tudtam küldeni és gólokat is szereztek.

 

Vasárnap férfi felnőtt és számos utánpótlás csapatunkon kapott szerepet.

OGYB LU12 XIII.csoport
2024.10.13. 9:00
Alsónémedi SE – Csepel DSE 9:14 (2:6)

2024.10.13. 11:00
Csepel DSE – Dunavarsányi TE 19:1 (9:0)

Csányi László: 12-en vagyunk jelenleg fele-fele arányban a kezdő és egy év tapasztalattal rendelkező lányok. Egy szorosabb és egy könnyű győzelemmel kezdtünk, de itt sosem az eredmény a fontos, hanem a játék képe! Mit is tudunk a kézilabdából jelen pillanatban, azt most sikerült megmutatni. Sok munka vár még ránk. Kezdésnek jó volt, de két hét múlva sokkal nehezebb ellenfelek várnak ránk. A lányok nagyon izgultak. Gratulálok minden pályára lépő játékosnak!

 

OGYB FU12 IX.csoport
2024.10.13. 12:00
Bp.Kézi 2 – Csepel DSE 34:6 (18:4)

2024.10.13. 14:00
Csepel DSE – Tempo KSE 6:16 (2:7)

Nagy András: Az első mérkőzésen érződött a szezonnyitó torna okozta izgalom, viszont örömteli volt látni, hogy az edzéseken gyakorolt elemek már most visszaköszöntek a játékban. A tavalyi évhez képest eredményességben egyértelműen előreléptünk. A második mérkőzés kiegyenlítettebb volt, és itt már a védekezésben is megjelentek azok az elemek, amelyeket elvárok a srácoktól. Ennek eredményeként a kapusteljesítményünk is jelentősen javult. Összességében nagyon hasznos hétvégét zártunk, és reméljük, hogy a következő alkalommal sikerül még egyet előrelépnünk.

 

OGYB LU15 V/A csoport
2024.10.13. 11:20
Inárcs-Örkény KCE I. – Csepel DSE 26:28 (14:14)

2024.10.13. 14:50
Csepel DSE – Esztergomi Oroszlánok KSC 35:26 (20:5)

Erdős Éva: Tudtuk, hogy nehéz meccsek várnak ránk, ráadásul ebben a fordulóban az Inárcs csapata 2 góllal le tudta győzni a listavezető Szigetszentmiklóst, így lépéselőnybe kerültek velünk szemben. Ez azt is jelenthette, hogy nagy önbizalommal fognak ellenünk játszani, de az is benne volt, hogy a megnyert rangadó sokat kivett belőlük. Az első félidőben fej-fej mellett haladtunk ellenfelünkkel, így 14-14-es döntetlennel fordultunk. A 2. félidőben is hasonló volt a játék képe, de a 38.percben átszakadt a gát, és 6 perc alatt sikerült 6 gólos előnyre szert tennünk. Sajnos az utolsó 4 és fél percben már nem volt időkérésre lehetőségünk, pedig nagy szükség lett volna rá, mivel ellenfelünk egész pályás emberfogást alkalmazott, ami ellen nagyon bután és sok hibával játszottunk. Így a végére 2 gól maradt csak az előnyünkből, de a célunkat sikerült elérni és nagyon fontos győzelmet arattunk az egyik riválisunk ellen. Az Esztergom ebben a fordulóban a mi mérkőzésünk után játszott, ezért lehetőségünk volt arra, hogy információkat szerezzünk 2. ellenfelünkről, így konkrét taktikával tudtunk készülni ellenük. Arra kértem a lányokat, hogy mivel az Esztergom 7 játékossal érkezett erre a fordulóra, vagyis nincs cseréjük, ezért diktáljunk nagy iramot és gyors, könnyű gólokkal már az első félidőben alakítsunk ki egy olyan különbséget, ami lehetővé teszi, hogy nyugodtan, minden játékosunknak lehetőséget adva, gólkülönbséget javítva szerezzük meg az újabb 2 pontot. A lányok maximálisan betartották, amit megbeszéltünk, sok labdát tudtunk szerezni, amiből számtalan indítás és lerohanás gólt tudtunk lőni. Rendkívül büszke vagyok a lányokra, főleg az Inárcs ellen mutatott játék miatt. Nagyon fegyelmezetten és az utolsó pár percet leszámítva okosan, tudatosan játszottunk, amivel sikerült rangadót nyerni. Az Esztergom ellen pedig könnyed, felszabadult, élvezetes játékot produkáltunk, aminek nagyarányú győzelem lett a vége. Ez a forduló megmutatta, hogy jó úton haladunk, hiszen csapatunknál komoly fejlődés tapasztalható mind egyénileg, mind pedig csapat szinten. Ebben nagy szerepe van serdülő csapatunknak és edzőjüknek, Rita néninek is, hiszen rendszeresen tudunk velük együtt edzeni, illetve néhány játékosunk már a serdülő bajnokságban is szerephez jutott, és az ott szerzett tapasztalatokat a saját bajnokságunkban is kamatoztatni tudjuk. Ahhoz, hogy a végső célunkat elérjük – ami a felső házba kerülés – még nagyon sokat kell dolgoznunk. A lányok rendkívül motiváltak, úgyhogy készülünk a további feladatokra, hiszen a következő fordulóban a csoportelső Szigetszentmiklós lesz az egyik ellenfelünk.

 

OGYB FU15 VI/A csoport
2024.10.13. 9:00
Csepel DSE – Körte HVSE 17:33 (9:17)

2024.10.13. 16:00
ASI DSE – Csepel DSE 44:14 (23:5)

 

NBII Férfi felnőtt F csoport
2024.10.13. 18:00
VAX KE Sárbogárd – Csepel DSE 23:32 (12:16)

Az első félidőben a védekezésünk volt egy kissé lapos és lassú. Az ellenfél lassabb és kimértebb játékstílusát nem éreztük a magunkénak. Talán nehezebben is adaptálódtunk hozzá. Támadásban igazából, amikor tempónk volt és futottunk, könnyű gólokat lőttünk és sok helyzetet alakítottunk ki. Sajnos az első félidőben beleültünk az ellenfél ritmusába és nem sikerült már az első játékrészben lezárni a találkozót. Másodikban gyorsítottunk magunkon és végül magabiztos győzelmet értünk el.

Keret: Pápay, Simon, Alexa; Bognár 7, Balogh 4, Kalmár 1, Szijártó 1, Tóth 1, Nácsa 2, Stiller 2, Márkus G. 1, Bóka 3, Emberovics 8, Elek 2, Igali

Csepregi Tamás: Gratulálok a Sárbogárdnak, szépen haladnak azon az úton, amit évek alatt építettek. Sok van még hátra nekik, de ezt tudják. A körülmények miatt is nagyon nagy gratuláció nekik, hiszen nagyon jó létesítményük van, ahol jó volt játszani. Gratulálok a csapatomnak, mert sikerrel vettük az akadályt, és begyűjtöttük a 2 pontot. Védekezésben koncentráltabb játék kell a részünkről, támadásban pedig, ha nem is futunk, a labdának a sebessége nem csökkenhet le. Ezeket leszámítva magabiztos mérkőzést játszottunk. Most lesz egy hét pihenő utána pedig egy igen erős Kalocsát fogadunk majd itthon.

 

Hajrá Csepel! #csakaXXI