42.heti eredmények

A 42.héten szinte az összes csapatunknak szünet volt a bajnokságokban, kivéve női ifjúsági és serdülő csapatainkat, akik az Alba Fehérvár csapatait látták vendégül az ÁMK sportcsarnokban csütörtökön. Serdülő lányaink egy utolsó percekig kiélezett mérkőzésen tartották itthon a két pontot, míg ifjúsági csapatunknak sajnos nem sikerült a pontszerzés.

LU17 I.osztály Nyugati csoport
2023.10.19. 16:00
Csepel DSE – Alba Fehérvár KC 34:32 (21:13)

A mérkőzés elején fej fej mellett haladtunk a fehérvár csapatáva,aztán elkezdtünk futni és működtek a gyors középkezdésseink a csapat lerohanásaink. Pár perc alatt tetemes előnyre tettünk szert. A második félidő elején megleptek minket kettős ember fogással, így elkezdtünk 7-6 játszani. A mérkőzésnek ebben a szakaszában nagyon sok technikai hibával játszottunk, így felzárkózott ellenfelünk. Lányaim fáradni kezdtek de minden energiatartalékuk felhasználásával ki tudtuk harcolni a győzelmet.

Keret: Hajdu, Szabó; Tóth 1, Csillag, Hagara 6, Krisztián, Kovács 1, Nikodém 1, Urbin, Kiss 9, Szőts, Mészáros 13, Tisóczki 3

Meggyes Rita: Gratulálok a lányoknak. Egy fontos rangadót nyertek meg és bebizonyították hogy a végjátékban is tudunk nyerni. Hajrá Csepel!

 

LU19 I.osztály Nyugati csoport
2023.10.19. 16:00
Csepel DSE – Alba Fehérvár KC 30:39 (17:19)

Az első félidő elején olyan szituációkból kaptuk a gólokat, amiket megbeszéltünk. 5 gólos hátrányunkat (9:14) 7 perc alatt sikerült ledolgozni, sőt a 23. és a 26. percben még vezettünk is. A félidő végén volt egy vitatható játékvezetői ítélet, illetve kaptunk egy dupla kiállítást is, úgyhogy a 2. félidőt 4 perc emberhátránnyal kezdtük. De szerencsére ez nem befolyásolta a különbséget, hiszen ebben a periódusban még tartottuk magunkat. A 2. félidő közepén viszont a sok technikai hibánkat kihasználta ellenfelünk, kinyílt az olló és a 9-10 gólos különbséget a meccs végéig meg tudta tartani.

Keret: Antonya, Szabó; Szentkirályi 1, Kajdácsi Kata 6, Hemző, Geiger 1, Szücs 1, Papp 1, Cservák 3, Pallagi 10, Kiss, Mészáros Anna 1, Szőts T., Lakics, Korozmán 6, Kajdácsi Kíra 2

Erdős Éva: Az első félidőben már voltak olyan szakaszok, biztató jelek, amik azt igazolták, hogy több van a csapatunkban, mint amit eddig mutatott, de még mindig nagyon hullámzó a teljesítményünk. Mindig van 1-2 játékos, aki kiemelhető, de ahhoz, hogy sikeresebbek legyünk, még több munkára, akaratra és alázatra lesz szükség.

 

Hajrá Csepel! #csakaXXI