42. HETI UTÁNTPÓTLÁS EREDMÉNYEK: Dupla győzelmek az U13-as csapatainktól a bajnokság 2. fordulójában!

Fiú U18 I. osztály – 5.forduló

Helyszín: Csepel, Laurencz László Sportcsarnok

Időpont: 2022.10.22., szombat 12:00

Csepel DSE – Haladás VSE Sport KFT 23-28 (10-16)

Matuz István: “Nagyon nehéz mérkőzésre számítottam, amit sajnos a végeredmény bizonyított is. A mérkőzés első harmadában a gyors játékunk átment kapkodásba, ebben a részben sok technikai hibát véttetünk, plusz még kimaradt kettő büntető dobás is. Így sikerült egy 5-6 gólos hátrányt „összehoznunk” ebben a részbe, ami a második félidőbe 9 gólra is felment. Ilyen hátrányból nem lehet mérkőzést nyerni. A végjátékba „kozmetikáztunk” egy kicsit a végeredményen. A második félidőt 1 góllal megnyertük. A mai napon csak egy nyerő emberünk volt, Csillag Levi a kapuban, senki nem tudott felnőni hozzá a mezőny játékosok közül, aki a csapatot átbillentette volna a nehézségeken főleg támadásban. Megyünk tovább… készülnünk a következő ellenfélre!”

Lány U13 területi bajnokság – 2. forduló

Helyszín: Gyál, Városi Sportcsarnok

Időpont: 2022.10.22., szombat

Csepel DSE – Budafoki KSE 18-16 (8-7)

Csepel DSE – Vecsés-Sülysáp 18-16 (9-10)

Kéri Mózes: “Nagy különbségre számítottam előzetesen az ellenfeleink erősségét illetően. Ezért végül úgy döntöttem, hogy két teljesen különböző keretet nevezek a két mérkőzésre. Az első meccsen nem játszottunk jól, de a fizikai állapotunk, és hogy “több lábon álltunk” fordítást, és végül győzelmet eredményezett. Egy dolgot szeretnék kiemelni: mindkét időkérés után pontosan hajtották végre a játékosaim a felrajzolt és megbeszélt játékokat. Ott és úgy alakítottunk ki ziccert, ahogy kértem. A második mérkőzésen sosem látott összeállításban szerepeltünk. Idő kellett hozzá, hogy megtaláljuk a legkönnyebben támadható területeket, és fókuszáljunk védekezésnél a két, kapunkra veszélyes játékosukra. A kevés meccstapasztalatukhoz képest kifejezetten gyorsan alkalmazkodtak a lányok, így a félidő után hamar megfordítottuk a meccset és tulajdonképpen el is döntöttük. Egy kettős emberhátrány még hozott némi izgalmat, de 2 gólnál közelebb nem tudott zárkózni a Sülysáp. Szeretném az ellenfeleink megdicsérni, két jól felkészített, gyorsan fejlődő, jó felfogásban kézilabdázó csapatot ismerhettünk meg közelebbről. Kár, hogy nem mindenkinek sikerült a lefújás után sportszerűnek maradni. Öröm volt látni, hogy az éppen keretben nem lévő játékosaim egységesen és hangosan bíztatták a társaikat! Büszke vagyok a lányokra, azt gondolom kihoztuk a maximumot a napból!”

Fiú U13 területi bajnokság – 2. forduló

Helyszín: Rácalmás, Városi Sportcsarnok

Időpont: 2022.10.22., szombat

Gyáli BKSE – Csepel DSE 13-22 (7-11)

Rácalmás SE – Csepel DSE 9-22 (4-7)

Koncsár Gergely: “Két nagyon hasonló mérkőzést játszottunk, az első félidőkben pontatlanságok, támadásbefejezésnél koncentráció hiány jellemezte a csapatot. Mindkét mérkőzésen a második félidőre elfáradt az ellenfelünk, így sikerült két, nagy különbségű győzelemmel befejeznünk a napot, amiért gratulálok a csapatomnak, de továbbra is rengeteg a javítandó hiba.”

Gratulálunk a csapatoknak! Hajrá Csepel!