44.heti eredmények

A múlthéten egyedül női felnőtt csapatunk játszott bajnoki mérkőzést, kicsit szokatlan időpontban, vasárnap délelőtt. A lányok egy végig küzdős és szoros meccsen hozták el a két pontot a SZISE-Bamba Marha együttesétől.

NBII Női felnőtt F csoport
2023.11.05. 11:00
SZISE-Bamba Marha U21 – Csepel DSE 32:35 (17:20)

Nagyon álmosan kezdtük a mérkőzést, az első félidő közepére érkeztünk meg a meccsbe. A saját hibáinkból tudott az ellenfél folyamatosan nyomást gyakorolni ránk. A félidő végére picit összekaptuk magunkat, viszont a második félidőben újra és újra előjöttek a hibák, amikből az ellenfél gyors gólokat tudott szerezni. Szerencsére végig helyén volt a szívünk és küzdöttünk azért, hogy megtartsuk 100%-os mérlegünket.

Keret: Binó, Vukmann, Balázs; Kanyik, Szijártó 9, Tímár 5, Kajdácsi 2, Klacsák, Pindák 7, Balla 7, Korozmán, Pallagi, Mészáros, Vad 4, Zimek

Tóth Máté: Az egész mérkőzésen számolva 28 olyan labdát adtunk az ellenfélnek, amikor nem lőttünk kapura, ez technikai hibát vagy eladott labdát jelent. Ezen kívül 39%-os védési hatékonysága volt a SZISE kapusainak. Hatalmas erőket kellett megmozgatnunk azért, hogy ezt a mérkőzést megnyerjük, sajnos van egy pár sérültünk is, így alakult ki a végeredmény. Örülünk, hogy eddig minden mérkőzést meg tudtunk nyerni, ezt a tendenciát próbáljuk folytatni.

 

A lányok tehát 7/7 győzelemmel állnak a tabella első helyén a visszavágók megkezdése előtt.