47. HETI UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK: Nagyon fontos két pontot gyűjtött be U18-as fiú csapatunk!

Lány U17 I. osztály – 9.forduló

Helyszín: Csepel, ÁMK Sportcsarnok

Időpont: 2022.11.27., vasárnap 16:00

Csepel DSE – Kozármisleny SE 19-20 (14-9)

Meggyes Rita: “Nagyon jól kezdtük az első félidőt. Támadásunk és a védekezésünk is jól működött. Csillag a kapuban nagyon jól védett. Sajnos a második félidőben engedtük ellenfelünknek, hogy könnyű gólokat lőjön lerohanásból és a támadás variációinkat kiismerték, nehezen jutottunk el helyzetig is. Nagyon sajnálom hogy nem sikerült itthon tartanunk a két pontot a lányok megérdemelték volna.”

Fiú U18 II. osztály – 10.forduló

Helyszín: Szentendre, Ferences Sportcsarnok

Időpont: 2022.11.26., szombat 10:00

Pilisvörösvári KSK – Csepel DSE 18-19 (9-8)

Lány U14 II. osztály – 4. forduló

Helyszín: Szigetszentmiklós Városi Sportcsarnok

Időpont: 2022.11.27., vasárnap

Csepel DSE – FTC 14-24 (9-12)

Csepel DSE – Tököl 5-13 (2-5)

Kéri Mózes: “Tudták a lányok egész héten, hogy nem a legerősebb összeállításunkban fogunk játszani. Felkészítettem erre őket, és elmondtam többször is az elvárásaim, miszerint fegyelmezett és felszabadult kézilabdát szeretnék látni tőlük. Ez az első mérkőzésen teljesült, nagy dicséret jár a játékosaimnak érte. A második meccsre is ugyanazok a kérések vonatkoztak, azonban egy gyengébb csapat ellen egyáltalán nem sikerült ezeket megvalósítani. Gratulálok a Tökölnek, nagyon sokat fejlődtek, és úgy játszottak, ahogy nekünk kellett volna.”

Fiú U14 II. osztály – 3. forduló

Helyszín: Budapest, Fradi

Időpont: 2022.11.27., vasárnap

ÓKSI SE – Csepel DSE 27-14 (13-8)

Bp. Elektromos SE – Csepel DSE 23-17 (12-9)

Lány U12 területi bajnokság – 3. forduló

Helyszín: Érd, Batthyány Iskola Sportcsarnoka

Időpont: 2022.11.26., szombat

Csepel DSE – Alba Fehérvár KC 26-12 (13-7)

Csepel DSE – Érd 19-8 (12-7)

Kéri Mózes: “Magabiztosan, esélyeshez méltó játékkal nyertük az első mérkőzést. Mindenki hozzátette a saját részét, és megmutathatta magát. Néhány hibát pedig ki is tudtunk javítani. A második mérkőzést régóta vártam, és vártuk már. Az Érd olyan ellenfélnek bizonyult, akik ellen mindent ki kellett adnunk magunkból. Tették ezt úgy a játékosaim, hogy minden külső (ellenséges hangulat, hazai pálya minden előnye az ellenfélnél) és belső nehézséggel (sérülések, betegségek) megküzdöttek, és nagyjából a 8. perctől a legvégéig egységesen, szívvel-lélekkel és közel hibátlanul játszottak. Jól felkészített csapat az Érd, ügyes játékosokkal, sok komoly meccset fogunk még egymás ellen remélhetőleg játszani. Minden edzőnek ilyen játékosokat és mérkőzés-élményeket kívánok!”

Fiú U12 területi bajnokság – 3. forduló

Helyszín: Budapest, Fradi Faház

Időpont: 2022.11.26., szombat

Csepel DSE – MAFC 19-26 (10-12)

NOVA Kézisuli – Csepel DSE 23-22 (13-10)

Forgács Klaudia: “Az Első mérkőzést a MAFC csapata ellen játszottuk. Az első félidőt lendületesen és bátran kezdték a srácok, támadó játékunk az elmúlt hetekhez képest sokat javult. A második félidő első 10 percében elkezdtünk támadásban kapkodni, ezáltal sok labdát adtunk el, és a védekezésünk is teljesen szétesett. Így a második 10 percben már csak csökkenteni tudtunk a hátrányunkon. A második mérkőzést az első perctől kezdve nagyon motiváltan kezdték a srácok, támadásban a helyzeteinket jól használtuk ki. Védekezésünk feljavult az első mérkőzéshez képest, azonban az első félidő végén hátrányba kerültünk, így a szünetbe 3 gólos lett a hátrányunk. A második felvonást a fiúk még nagyobb lendülettel és akarattal kezdték meg, és ennek köszönhetően jöttünk fel, azonban sajnos a mérkőzést nem tudtuk megfordítani, így 1 góllal kikaptunk. Mindkét meccsen nagyot küzdöttek a srácok, és ezt nagyon jó volt látni. Örülök annak,  hogy támadásban feljavultunk az előző fordulókhoz képest, és hogy olyan megoldásokat láttam, amit a hetekben gyakoroltunk.

Gratulálunk a csapatoknak! Hajrá Csepel!