U13 leány csapatunk 6. helyezést ért el az országos döntőben!

Legnagyobb örömünkre és büszkeségünkre, a 2015. május 29-31-e között, Kecskeméten megrendezésre kerülő Gyermek Bajnokság országos döntőjében, az U13 leány csapatunk által a Csepel DSE is érdekelt volt!

A döntőbe jutott 8 csapat, 2db 4 csapatos csoportban kezdte meg a küzdelmeket. A mieink a Kozármisleny, a Kalmár DSE és a Tápiószele csapataival kerültek egy csoportba. Leányaink fantasztikus küzdelemben a harmadik helyezést szerezték meg. Azt, hogy mennyire kiegyenlített erők harca folyt, jól szemlélteti az a tény, hogy a lejátszott 3 mérkőzésünkből egy döntetlennel zárult, a további két mérkőzésünkből egyet egy góllal megnyertünk, egyet pedig egy góllal veszítettünk el.
A keresztjáték során a Gödöllöi SE csapatát győztük le, ezáltal az 5-6. helyezésért a Debrecennel kellett megküzdenünk. Leányaink a döntő végére már nagyon elfáradtak, a frissebb Debrecen megérdemelten győzött. Így a nagyon értékes hatodik helyen zártuk a tornát, ami azt jelenti, hogy az ország hatodik legjobb csapata a miénk!
Tiszta szívünkből gratulálunk a leányoknak, edzőjüknek és szüleiknek! Kívánjuk, hogy legyen még ehhez hasonló, nagyszerű közös élményünk!

A döntőről készült képeket honlapunkon (https://csepeldse.hu/kepgaleria/2015-05-29-31-u13-leany-orszagos-donto-kecskemet/) megtekinthetik.

A mérkőzésekről készült videókat honlapunkon (https://csepeldse.hu/videok/) megtekinthetik.

Az országos döntőben 6. helyezést elért csapat tagjai:

Bálint Renáta, Benedek Réka, Dávid Viktória, Duka Viktória Beatrix, Fehér Laura, Filler Vivien, Kajdácsi Kinga, Kanyik Boróka, Kerekes Dorina, Klacsák Zsófia, Lukács Vanessa, Nagy Kitti, Szabó Réka

Csányi László edző

Hajrá Csepel!

Budapest, 2015. június 4.

Üdvözlettel:

Csepel DSE