9. HETI UP EREDMÉNYEK: Dupla győzelem férfi utánpótlás csapatainktól hazai pályán!

Jól kezdődött a hétvége. Sikerült legyőznie hazai pályán a szomszédos rivális Szigetszentmiklóst az U18-as fiú csapatunknak, majd pár órával később U20-as férfi csapatunk is fontos győzelmet zsebelt be az I. osztályban az Algyő együttese ellen. Eközben lány U14-es csapatunknak is megvan az első győzelme az alsóházban, ami a fiúknak is kis híján sikerült. Vasárnap az U12-es csapataink léptek pályára, ahol a lányoknál kettős győzelem született, és a fiúk is örülhettek egy győztes meccsnek! Gratulálunk a csapatoknak!

Férfi U20 I. osztály – bajnoki mérkőzés

Helyszín: ÁMK csarnok – 1214 Budapest, Simon Bolivár stny. 1-4.

Időpont: 2023. március 04.,szombat 14:00

Csepel DSE – FKSE Algyő 39-21(17-7)

Matuz István: Mérkőzés előzményéhez tartozik, hogy úgy ítéltük meg, a céljaink eléréséhez fontos lesz hazai pályán a mérkőzés eredményes megvívása. Az első félidő elején nagyon jól működött a védekezésünk, amelyből sok gyors indítás gólt tudtunk szerezni. A második félidőben – a megnyugtató előnynél- a fiatal csepeli játékosok játszották a főszerepet a mérkőzésen. Igazi csapat munka volt a győzelem!”

Fiú U18 bajnoki mérkőzés

Helyszín: ÁMK csarnok – 1214 Budapest, Simon Bolivár stny. 1-4.

Időpont: 2023. március 04.,szombat 11:00

Csepel DSE – Szigetszentmiklósi KSK 37-27(20-12)

Szekeres Ádám: ” Az első mérkőzésen volt a csapattal, ami sikeresen zárult. A mérkőzés nagy részében nagy tempót tudtunk diktálni amiből könnyű gólokat tudtunk szerezni, védekezésben viszont több megállító faultot várok el a csapattól a jövőben. Összeségében elégedett vagyok a látottakkal. Gratulálok a csapatnak!”

Lány U14 bajnoki mérkőzés

Helyszín: Városi Sportcsarnok – Tököl, Aradi utca 56

Időpont: 2023. március 04.,szombat

10:00 Csepel DSE – Erzsébeti SMTK 18-27 (8-13)

13:00 Csepel DSE – VSK Tököl 28-18 (20-9)

Kéri Mózes: “Nagyon egyszerű és hatékony kézilabdát játszott az ESMTK támadásban. Amilyet ebben a korban kell. Gratulálok nekik! Készültünk, és a meccstervet megvalósítottuk az elején. 4-0-ra vezettünk, az időkérésük után feljöttek, de 7-4-es előnynél történt a sorcsere. A maradék 30 percben sajnos már nem követtük amit megbeszéltünk. Gyorsan megfordította az ellenfelünk a meccset, részünkről pedig a félelem és az ebből fakadó hibák kerültek túlsúlyba, majd a letargia. Néhány őszi meccsünkhöz hasonlóan. Sokkal többet tudnak a lányok! Meg is mutatták a második meccsen. Mióta együtt dolgozunk, azóta a legjobb félidőnket produkáltuk. 20-9-re vezettünk. Egységesen, pontosan és elsöprő lendülettel kézilabdáztunk. A meccs vége 28-18-as győzelemmel zárult. Gratulálok minden játékosomnak!”

Fiú U14 bajnoki mérkőzés

Helyszín: Emszt Kálmánné Sportcsarnok, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28.

Időpont: 2023. március 04.,szombat

14:00 Csepel DSE – Esztergomi Oroszlánok KSC 31-32(18-17)

16:00 Elektromos SE – Csepel DSE 23-19(12-11)

Horvacki Mário: Az első mérkőzésen végig szoros volt az eredmény, amit meg is nyerhettünk volna, viszont sajnos az utolsó egy percben két buta hiba miatt sikerült kikapnunk. Reméljük hogy ezt tanuló pénzként elkönyvelhetjük, és sikerül is tanulni belőle és a jövőben hasonló hibákat nem vétünk. A második meccs is viszonylag szoros volt, itt nehezebb lett volna nyerni de nem volt lehetetlen. Hasonló hibákat vétettünk, így nem tudtunk egy szoros végjátékba belemenni. Remélem mindkét meccsből sikerült tanulni és az elkövetkezendő mérkőzéseken már kevesebb hibával fogunk játszani. Szeretném ha hétről hétre fejlődne a csapat, leginkább mentálisan, mert mindkét meccsen a tudatos és koncentrált játékot hiányoltam. Ami pozitív, hogy ha ezen tudunk változtatni (és ezeken csak fejben lehet) nagy előrelépésre számíthatunk.”

 

Lány U12 bajnoki mérkőzés

Helyszín: Gárdonyi Géza Ált. Isk. Sportcsarnok – Gárdony, Bóné Kálmán utca 14

Időpont: 2023. március 05.,vasárnap

09:00 Pázmánd NKSE – Csepel DSE 7-21 (5-13)

10:50 Érd – Csepel DSE 15-16 (6-11)

Kéri Mózes: “Az első mérkőzésen pár perc alatt üzemi hőfokra kerültünk és onnantól – elsősorban védekezésben- meggyőzően játszottunk. Mindenki hozzátette a saját részét! A második meccsen, ami tudtam hogy az eddigi szezonunk legnehezebbje lesz, rátettünk erre még egy lapáttal. 7-0-ra vezettünk 12 perc játék után. Gyönyörű volt! Nem tudok más okot a kettős mércére, ami minket szinte végig sújtott, mint hogy a játékvezetők megsajnálták az ellenfelünket. Pedig az Érd abszolút nem szorult erre rá, fejben és játéktudásban is nagyon erős ellenfelek voltak, akik innentől kezdve folyamatosan csökkentették a különbséget. Bár küzdöttünk, mentünk előre, és az elszántságunkra nem lehetett panasz, de alig-alig hoztunk jó döntést támadásban, aminek köszönhetően kiélezett végjátékra került sor. Végül egy-egy kulcspillanatban beküzdöttük a labdát a kapuba, és néhány fontos védésnek köszönhetően megőriztünk egy gólt az előnyünkből. Örülök, hogy olyan meccset tudtunk játszani, ami világosan rámutatott miben kell fejlődnünk. Ezért is fogunk tovább dolgozni. Gratulálok az ellenfeleinknek és természetesen a csapatomnak is!”


Fiú U12 bajnoki mérkőzés

Helyszín: SZKSK Kézilabda Csarnok – Szigetszentmiklós, Temesvári utca 5

Időpont: 2023. március 05.,vasárnap

10:50 Nova Kézisuli – Csepel DSE 20-32 (11-15)

13:35 Csepel DSE – Diósdi DSE 13-24 (7-15)

Földi Gábor: Két hete kezdtük a közös munkát a fiúkkal, és most volt az első fordulunk együtt. Ezt az időszakot inkább az ismerkedésre szántam, meg akartam ismerni az egyéni képességeket. Ennek része volt maga a két mérkőzés is, ahol rengeteg pozitív dolgot csináltak fiúk és fényderült a hiányosságokra is. A továbbiakban az erősségek megerősítésére és a hiányosságok felzárkóztatására fogunk koncentrálni.”

A e heti mérkőzés programot ITT TALÁLJÁTOK!

Szép volt lányok, fiúk! Hajrá Csepel! #csakaXXI