BEMUTATKOZÓ: Új technikai vezetővel vágunk neki a szezonnak!

Várvölgyi Jánost sokan ismerhetik, hiszen már az elmúlt években is folyamatos nézője volt a csepeli mérkőzéseknek. Eddig a dorogi kézilabda egyesület kötelékében dolgozott, mint technikai vezető, idéntől azonban már a mi munkánkat fogja segíteni. Janó személyében egy lelkes, lelkiismeretes embert ismertünk meg, akinek munkája sokat fog segíteni abban, hogy elérjük céljainkat.

Várvölgyi János, technikai vezető

“1986.04.23-án születtem Esztergomban, ahol jelenleg is élek.1996 óta vagyok a kézilabda szerelmese. Sajnos egy „betegség” miatt sportolóként nem tudtam kipróbálni ezt a sportágat, de a tanulmányaim befejezése után, egy kedves barátom invitálására elkezdtem a kézilabda háttér feladataival foglalkozni. Annyira megszerettem ezt a munkát, hogy 2001-től 8 éven keresztül az Esztergomi Kézilabda Utánpótlás Sportegyesületnél dolgoztam. Az egyesület megszűnését követően kerültem a Dorogi Egyetértés Sportegyesület kézilabda szakosztályához, ahol 2009-2020-ig technikai munkatársi feladatokat láttam el. Rengeteget tanultam az elmúlt évek során kollégáimtól és nagyon sok embert ismertem meg a kézilabdás berkeken belül. 2014-től már nyáron is a kézilabdáé a főszerep az életemben, hiszen nyaranta versenybíróként tevékenykedem az MKSZ által rendezett strandkézilabda bajnokságokban.

Az idei évben egy kis pihenést terveztem, de ekkor keresett meg a Csepel DSE és erre a felkérésre nem tudtam nemet mondani. Így 11 Dorogon eltöltött év után a budapesti egyesületnél folytatom munkámat. Sok ismerős arccal találkoztam már az első napokban is, motivált vagyok, bízom benne, hogy a klubbal sok közös sikerben lesz részünk és minél magasabb osztályban dolgozhatunk együtt a jövőben. A munkakörnyezet az új csarnokban első osztályú, minden adott, hogy az egyesület elérje céljait, amiben remélem én is segítségükre leszek.

Mottóm: „SOHA NE ADD FEL!

Kedves Janó! Örülünk, hogy csatlakoztál hozzánk. Kívánjuk, hogy érezd jól magad Csepelen!

Hajrá Csepel!