Csepel DSE évzáró 2019.12.19.

2019. december 19-én a Gróf Széchenyi István Általános Iskolában tartottuk meg hagyományos évzáró rendezvényünket. Nagy örömünkre, sokan elfogadták meghívásunkat és megtiszteltek jelenlétükkel!

A délután folyamán, a csapatok karácsonyi ünnepségén túl, lehetőség nyílt a Csepel DSE teljes tagsága és hozzátartozóik számára közös programok lebonyolítására is. Fényképeken keresztül bemutatásra került a lassan befejezéséhez közeledő Laurencz László Sportcsarnok építése, ill. ezen az eseményen debütált a Csepel DSE indulója is. Az indulót Papp Antaltól és családjától kaptuk ajándékba, melyet ezúton is nagyon köszönünk! Egy másik Papp-nak is köszönettel tartozunk, név szerint Papp Tamásnak és családjának, a tombolához felajánlott rengeteg ajándékért!

A tombolát követően az estét egy nagyszerű kvíz játékkal zártuk, amelyben minden jelen lévő részt vett és remekül szórakozott, a győztesek pedig ráadásképpen még értékes jutalmakkal is gazdagodtak.

Köszönjük a szülőknek, hogy ismét rengeteg finom ételt és italt hoztak! Reméljük mindenki jól érezte magát és a további közös programjainkon is viszont láthatjuk majd!

Ezúton szeretnénk mindenkinek békés karácsonyt és sikerekben gazdag, sérülésektől mentes, boldog új esztendőt kívánni!

Budapest, 2019. december 22.

Csepel DSE