Csepel DSE Kézisuli Kupa őszi forduló

Csepel DSE Kézisuli Kupa

Egyesületünk fontosnak tartja, hogy már az általános iskola alsó osztályaiban rendszeresen sportoljanak a gyermekek és lehetőség szerint megismerkedjenek a kézilabdázás alapjaival is. Az előző gondolattal sok kerületi testnevelő azonosul, ezért segítségükkel már az iskolai sportköri foglakozások keretében megkezdődik a sportág megszerettetése. A Csepel DSE vállalta, hogy igény esetén szakmai segítséget nyújt az iskoláknak, ill. létrehoz egy verseny sorozatot, melynek keretében az iskolák csapatai megmérkőzhetnek egymással.

A Csepel DSE Kézisuli Kupa idei első versenyét 2012. december 7-én az ÁMK tornacsarnokban rendeztük meg, ahol közel 150 leány és fiú nagyszerű hangulatban mérte össze tudását a zsámolylabda és szivacskézilabda mérkőzések során.

Reméljük sokan vannak, akik a most kaptak kedvet a rendszeres sportoláshoz és még többen, akik megerősítést szereztek a tekintetben, hogy tovább kell folytatni az aktív testmozgást! A kupa végeredményét az őszi és tavaszi fordulók összesített eredményei alapján határozzuk meg, azonban írásunkhoz csatoljuk a csapatok első fordulóban elért eredményeit és jelenlegi helyezéseit.

Köszönettel tartozunk a programot támogató testnevelőknek, a helyszínt biztosító intézmény vezetésének, a szurkolóknak és a nagyon lelkes résztvevőknek!

Találkozzunk újra a Csepel DSE Kézisuli Kupa tavaszi versenyén!

Az eseményen készült képeket „Galéria” oldalunkon megtekinthetik.

Budapest, 2012. december 10.

Csepel DSE