Csepel DSE siker a IX. Kiss Bálint Kupán!

2017. március 10-12. között U12 (2004-2005) fiú csapatunk részt vett a IX. Kiss Bálint Utánpótlás Kupán. Sportolóink a három nap alatt öt mérkőzést játszottak és pontveszteség nélkül, magabiztosan nyerték meg a IX. Kiss Bálint Kupát és hódították el a győztesnek járó serleget!

Külön öröm számunkra, hogy Dunaújváros után, Szentesen is a mi sportolóink állhattak fel a dobogó legmagasabb fokára, ill. ismét Váczi Dominik lett a legeredményesebb játékos a korosztályában!

Reméljük, hogy ezek a sikerek igazolják sportolóinknak és szüleiknek egyaránt, hogy a befektetett munka megtérül, érdemes a szürke hétköznapokon komolyan dolgozni, részt venni a foglalkozásokon!

Tisztelt Szülők és Sportolóink!

U12-es fiaink és edzőjük, Wohner István, ismét öregbítették egyesületünk hírnevét, amihez ezúton szeretnénk gratulálni és köszönetünket nyilvánítani!

A kupagyőztes csapat:

Bertalan Márton, Egri Sándor, Elszászer Zalán, Fehérvári Máté, Lévay Levente, Márkus Balázs, Mikes Dániel, Papp Levente, Schmidka Dominik, Simon Marcell, Stiller Botond, Tisóczki Dánte, Váczi Dominik, Veszprémi Balázs

Edző: Wohner István

A kupán készült fényképeket honlapunkon (https://csepeldse.hu/kepgaleria/2017-03-10-12-ix-kiss-balint-kupa/) megtekinthetik.

Hajrá Csepel!

Budapest, 2017. március 12.

 

Üdvözlettel:

                Csepel DSE