Egyesületi határozat a vírus terjedésének lassítása érdekében

Tisztelt Szülők és Sportolóink!

Engedjék meg, hogy a koronavírus magyarországi terjedése miatt, az egyesületünket is érintő, fontos tudnivalókat megosszuk Önökkel!

A Vermes Miklós Általános Iskola 2020. szeptember 1-től megtiltja, hogy a tornatermében külső foglakozásokat tartsanak. Ez a rendelkezés alól csak a javarészt saját tanulóikból álló szivacskézilabdás csoportunk kap felmentést, ők a továbbiakban is az eredetileg meghirdetett rend szerint látogathatják az edzéseket. Az előzőek értelmében, egyesületünk az adott dátumtól kezdődően keddenként 17:00-18:30 és csütörtökönként 19:00-20:30 közötti időpontokban nem veheti igénybe a létesítményt. A döntéssel érintett csoportoknak a Széchenyi Iskolában lesznek megtartva a foglakozásai. Az időpontok honlapunkon már olvashatók.

A Széchenyi István és az Eötvös József Iskolákban a következő feltételek betartása mellett továbbra is megtarthatjuk a foglalkozásokat:

  • Szülő nem léphet az iskola területére.
  • Az edzések megkezdése előtt, az edzők által meghatározott időpontban az iskolán kívül találkoznak a csoportok, majd a portás értesítését követően, az általa meghatározott útvonalon (nem az iskolán keresztül), együtt mennek be az iskola épületébe. Edzés végeztével a sportolók és edzőik szintén közösen hagyják el az épületet, amit utána jeleznek a portás felé. A szülők ekkor vehetik át a gyermekeket.

A Laurencz László Sportcsarnokba és az ÁMK Csarnokba kiírt foglakozásokat változatlanul megtartjuk, azonban szeptember 3. 0:00 órától az összes Csepel DSE program zártkörű, tehát a játékosokon, a szakmai stábon és az egyesület képviselőin kívül mások nem tartózkodhatnak az épületekben.

Kérjük, hogy sportolónk és a szakmai stáb tagjai, a jelenleg általunk működtetett Laurencz László Sportcsarnokban, a belépést követően a bejárat közelében elhelyezett fertőtlenítő folyadékkal mindig tisztítsák meg a kezüket! Ha a további bérelt létesítményekben lehetőség van a fertőtlenítésre, azt a belépést követően mindig tegyék meg, ill. ha megoldható, használjanak saját fertőtlenítő szert is!

A fenti tájékoztatók határozatlan ideig, visszavonásig érvényesek.

Kérjük Önöket, hogy mindannyiunk érdekében legyenek partnerek és alkalmazkodjanak a tájékoztatóban leírtakhoz! Csak azok jöjjenek a foglakozásokra, ill. hozzák el gyermekeiket, akik az előzőekben megfogalmazott feltételeket maradéktalanul betartják!

Budapest, 2020. szeptember 3.

Köszönjük megértésüket!

Üdvözlettel:

Kalmár Zsolt