EGYESÜLETI KÖZLEMÉNY: Három év után elválnak útjaink Varga Mártival!

Három év közös munka után különválnak útjaink felnőtt női csapatunk vezető edzőjével és egyesületünk szakmai igazgatójával. Egyesületünk döntése értelmében Varga Márti június 30.-ától már nem tartozik a Csepel DSE kötelékébe.

Márti 2019-ben csatlakozott a csapatunkhoz azzal a céllal, hogy felépítse egyesületünk szakmai munkáját és hozzásegítse felnőtt női csapatunkat az osztályváltáshoz. Ezalatt az idő alatt női ifjúsági csapatunk megerősítette helyét az első osztályban, serdülő lány és férfi ifjúsági csapatunk feljutott az I. osztályba, valamint női felnőtt csapatunk, a tavaly nyáron bravúrosan megnyert osztályozó után, idén már az NBI/B-s bajnokságban kezdhette meg a versenyzést. Ezek az eredmények nem születhettek volna meg a megerősített szakmai stáb színvonalas munkája nélkül, aminek kialakításában Mártinak szintén nagy szerepe volt. Ő hozta hozzánk többek között Kovácsné Balogh Juditot, a lányok kapusedzőjét, Meggyes Ritát, lány serdülő csapatunk vezetőedzőjét, Matuz Istvánt a serdülő fiú csapatunk edzőjét, és Bona Gergőt is, aki pedig férfi szakosztályunk munkájáért felel. Ezt a fejlődési görbét 3 év alatt nem sok egyesület tudja bejárni, ami mutatja szakmai munkájának minőségét.

Ezúton is nagyon köszönjük neki ezt a áldozatos munkát, amivel segített minket céljaink elérésében és minden jót kívánunk neki a jövőben!

Kalmár Zsolt, Csepel DSE elnöke