EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁST KÖTÖTTÜNK AZ ÖNKORMÁNYZATTAL!

A tegnapi nap folyamán egyesületünk elnöke, Kalmár Zsolt személyesen találkozott kerületünk polgármesterével, Borbély Lénárddal az Önkormányzat épületében. A megbeszélések az Önkormányzat és az Egyesület között az utóbbi időben olyan jól alakult, hogy együttműködési megállapodást kötött egymással a két szervezet. A Polgármester Úr a bajnokavatón tapasztalhatta meg egyesületünk összetartó erejét, ahol a szurkolók mellett számos, az egyesületben sportoló gyerek is kilátogatott szurkolni felnőtt női csapatunknak! Felemelő érzés volt ezen az eseményen a Csepel DSE színeit képviselni.
Kalmár Zsolt:2021. június 14-én egyesületünk életében egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, ugyanis a Csepel DSE és Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata között stratégiai együttműködési megállapodás került aláírásra. Ennek a megállapodásnak az aláírásával, az önkormányzat támogatásáról biztosította egyesületünk azon törekvését, hogy kerületünkben minél több gyermek ismerkedhessen meg a kézilabda sporttal és régi hírnevéhez méltóan, a helyi lakosok büszkeségére, a csepeli kézilabdázás újra hazai sportélet egyik fellegvárává válhasson.
Ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni a képviselő testületnek és Borbély Lénárd polgármester úrnak, hogy segítségükkel létre jöhetett ez az együttműködési megállapodás! Minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy bizonyítsuk, méltóak vagyunk a kerület támogatására!”

Borbély Lénárd: “Újabb stratégiai együttműködési megállapodást kötöttünk egy helyi sportegyesülettel. Ma délelőtt a Csepel Diáksport Egyesülettel sikerült megállapodnunk. A szerződés értelmében támogatjuk a helyi utánpótlás bázis működését, a szabadidő tartalmas eltöltését, a közösségi összetartásra nevelést. Célunk pedig nem más, minthogy minél több csepeli gyermek sportolhasson, és hogy a csepeli kézilabdasport végül mindannyiunk közös sikere legyen.
Hajrá Csepel!” – Forrás: Borbély Lénárd hivatalos Facebook oldala
Reméljük a megállapodás további kézilabda sikereket hoz az egyesületnek és a kerületnek! A célunk, hogy minél több csepeli megismerje, és megszeresse ezt a sportágat!
Hajrá Csepel! #csakaXXI