FÉLÉV ÉRTÉKELŐ: Felemás, sérülésekkel teli féléven van túl U15-ös lány csapatunk!

U15-ös lány csapatunknak nem ez volt a legkönnyebb féléve az életében. Több sérülés hátráltatta a csapat munkáját, emiatt sokszor csak épphogy ki tudtak állni a mérkőzéseken. Az alapszakaszban összesen 5 győzelmet (amiből egyet a Gyömrő visszalépése miatt elvettek) és 6 vereséget könyvelhettek el, ami a csoport 4. helyezésére volt elegendő. Reméljük tavasszal komplettebb csapattal tudnak majd felállni és sok örömöt okoznak még Laci bácsinak és a szülőknek!
Csányi László: “Felemásra sikerült félév után vagyunk, minden szempontból. Egész ősszel nagyon alacsony létszámmal tudtunk csak dolgozni, mivel több sérülés és betegség is hátráltatta a munkát. Emiatt az elvégzett munka is kevesebb lett a tervezettnél, ami pedig befolyásolja a fejlődés ütemét azoknál is akik szorgalmasan jártak edzésre.
A bajnoki fordulókban többször is csere nélkül tudtunk csak játszani, ezért aki ott volt dicséretesen végig játszotta az alkalmankénti 100 percet! Amire a legbüszkébb vagyok és a legszívesebben gondolok vissza, az a Gyömrővel játszott mérkőzésünk, ahol hátrányból tudtunk nyerni a mérkőzés második szakaszában. Az ott mutatott teljesítményt ha meg tudjuk tartani, akkor több csapatot is meg tudunk szorongatni a jövőben.
Szeretném ha tavasszal mind mentálisan, mind fizikálisan előrébb tudnánk lépni. A megfelelő hozzáállás és a küzdeni akarás alapnak kellene tekinteni, de ezekben is van hova fejlődni. Az edzéseken komolyabb munkát várok a lányoktól, hiszen jövőre a serdülő I. osztályban kell majd helytállniuk és bizonyítaniuk, ami nem lesz egyszerű. Az idősebbektől és a tapasztaltabbaktól elvárom továbbra is, hogy példát mutassanak a fiatalabb játékosoknak, segítve ezzel ő fejlődésüket.
Nagyon köszönöm a lányoknak a féléves munkájukat és a szülőknek a támogatásukat! Mindenkinek sikeres tavaszi szezont kívánok és sok kitartást!”

A lányok őszi eredményeit ITT tudjátok megtekinteni! A tabellát pedig EZEN A LINKEN tudjátok megnyitni!

Csak így tovább lányok! Hajrá Csepel! #csakaXXI