Felkészülési mérkőzés Tökölön

Laci bácsi csoportja 2011. március 31-én felkészülési mérkőzést játszott Tökölön, a helyi szakosztály sportolóival. A mérkőzés előtt leányaink egy picit izgultak, egyesek azért, mert ez volt életük első igazi kézilabda meccse, mások pedig azért, mert elég sok idő eltelt az utolsó mérkőzésük óta. A kezdést jelző sípszót követően elmúlt a lámpaláz és egymásnak feszültek a csapatok. A mérkőzés jó hangulatban zajlott, biztosak vagyunk benne, hogy mindannyian sokat tanultunk belőle és hasznunkra vált. Védekezésünk harcos volt és a támadásokban is felfedezhető volt már egy-két edzésen begyakorolt figura. Úgy gondoljuk jó úton haladunk, csak így tovább!

Köszönjük a szülőknek és a hozzátartozóknak, hogy segítettek a gyermekek szállításában és amilyen lelkesen, olyan sportszerűen is támogatták csapatunkat!

A Csepel Diáksport Egyesület filozófiájában a sportszerűség kiemelt helyen szerepel, legyen szó a játékról, vagy az edzők, ill. szülők versenyeken mutatott viselkedéséről. Mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy magatartásunkkal senkit ne bántsunk meg és képesek legyünk az esetleges kudarcokat is emelt fővel elviselni! Ezeknek a nemes céloknak a megvalósítása nem egyszerű, de számunkra az egyik legfontosabb feladat. Kérjük, támogassanak bennünket!

 

 

Budapest, 2011. április 3.

 

Hajrá Csepel!

 

Csepel Diáksport Egyesület