FELNŐTT: A nők és a férfiak is hazai pályán játszanak hétvégén!

Szombaton (10.17.) mindkét felnőtt csapatunk otthonunkban, a Laurencz László Sportcsarnokban lép pályára. A lányok mérkőzése 16 órakor, a fiúké pedig rögtön utána 18 órakor kezdődik!
Csepel DSE – Gárdony Pázmánd NKK U22
Női felnőtt csapatunk idén a bajnokságban először lép pályára hazai környezetben, ami mindig egy örömünnep! A Pázmánd-Gárdony csapatát fogadják, akikkel tavaly igencsak meggyűlt a bajuk. A Gárdony eddigi négy mérkőzéséből kettőt megnyert, emellett egyszer kikaptak a Dabastól és játszottak egy döntetlent is. A mieink három mérkőzésből kettőt nyertek és szintén van egy döntetlen eredményük. Előző héten a Szigetszentmiklóst győzték le méghozzá fölényesen, így reméljük, hogy ez a sorozat folytatódni fog. Szerencsére a csapatból egyre többen visszatérnek a sérülésből, így folyamatosan erősödik a keret is.
Helyszín és időpont: Női felnőtt NBII bajnoki mérkőzés – 2020.10.17. 16:00 – Laurencz László Sportcsarnok
Varga Márta: “Nagyon várjuk már, hogy hazai közönség előtt is játszhassunk. Ellenfelünk négy mérkőzéssel, azonos ponttal áll a tabellán előttünk. Lendületes, korszerű kézilabdát játszanak az NBI/B-ben pallérozódó gárdonyi fiatalok, de szeretnénk mi irányítani a találkozón. Várjuk szurkolóinkat ebben a szezonban először hazai pályán.”

Forgács Klaudia:Nagyon várom a hétvégi mérkőzést, hiszen ez lesz az idei bajnokság első meccse hazai pályán, ami mindenképp pluszt jelent számunkra. Múlthéten magabiztos győzelmet arattunk Szigetszentmiklóson, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ez a mérkőzés könnyű lesz. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a két pontot itthon tartsuk. Nem lesz egyszerű feladat, de amennyiben csapatként tudunk pályára lépni, és a fegyelmezett, kemény védekezés mellett türelmes támadójátékot tudunk játszani az első perctől kezdve, akkor bármire képesek lehetünk.”

Csepel DSE – Dunaharaszti MTK
Rögtön a lányok mérkőzése után pályára lépnek a fiúk is! Ők a Dunaharaszti csapatát fogadják. Mindkét csapat két vereséggel és két győzelemmel áll jelenleg. A csepeli fiúk jó szériában vannak, hiszen megverték a jelenleg tabellát vezető Százhalombattát hazai pályán, majd előző héten a Tökölt idegenben. A fiúk egyre összeszedettebben játszanak. A kapuban Horváth Marci hétről-hétre remekel és előtte a védekezés is összeállni látszik. Reméljük ez a jó forma a szombati mérkőzésen is látható lesz.
Helyszín és időpont: Férfi NBII bajnoki mérkőzés – 2020.10.17. 18:00 – Laurencz László Sportcsarnok

Bona Gergő: “A múlt héten magabiztos játékkal győztünk Tökölön, ez pozitív hatással van az e heti edzésmunkára. Ez mindenképpen fontos, hiszen újabb szomszéd derbire kerül sor a Dunaharaszti csapata ellen. Most is, ahogy eddig, próbálunk a lehető legjobban felkészülni ellenfelünk játékából és fejleszteni a miénket!”

A hazai pálya legnagyobb előnye a hazai közönség, ezért minden szurkolóra számítunk! Belépés csak maszkban, de akit ez nem riaszt el, az biztos jól fog szórakozni szombat délután. A csarnokban a mérkőzések ideje alatt a büfé is üzemelni fog!

Hajrá Csepel!