FELNŐTT NŐI: Magabiztos győzelem a tököli lányok ellen

Remek játékkal hálálta meg felnőtt női csapatunk szurkolóink biztatását. A csarnok akusztikája csodálatos és ezt szurkolóink minden esetben ki is használják, amikor kilátogatnak a mérkőzésekre. Valószínűleg a lakótelepen lakók ennek annyira nem örülnek, ezúton is elnézést kérünk tőlük! Azonban biztatjuk őket is, hogy látogassanak ki egy-egy ilyen mérkőzésre, mert a hangulat mindenért kárpótol. A lányokat régen látta így játszani a közönség, felszabadultan és remek tempót diktálva múlták felül a rutinos tököli lányokat. Gratulálunk a csapatnak!

Kezdő: Lipovics Gabriella (kapus), Szabó Réka 1, Forgács Klaudia 6, Pártos Orsolya 2, Balogh Viktória 3, Kerner Tünde 2, Molnár-Gábor Dalma 4.

Csere: Kaffka Eszter (kapus), Kajdácsi Kata 2, Kalmár Dóra 1, Kanyik Boróka 5(4), Friedmann Luca, Sebők Barbara 1, Pereznyák Anna 2, Markos Réka 3, Medveczky Noémi 1.

Kiállítás:14 perc ill.:16 perc

Büntető:5/4 ill.:3/2

Varga Márta:“Az első fordulóból elhalasztott mérkőzést játszottuk le a VSK Tököl csapata ellen. Szívós, kellemetlen ellenfél, rutinos játékosokkal a soraiban. Az első perctől kezdve mi diktáltuk a tempót. Védelmünk kellően agresszív volt és a kapuban Lipovics Gabriella is hatékony volt. Forgács Klaudia betöréseivel szemben nem találta ellenfelünk a megoldást. A rendezetlen védelem elleni játékunk a szezon során most volt a legjobb. Molnár-Gábor Dalma és Pereznyák Anna góljaival egy 6:0-s szakasszal jelentős előnyre tettünk szert. A második félidőben hosszú idő után idén először a kapuban volt Kaffka Eszter, aki rendre hárította ellenfelünk gólszerzési kísérleteit. Ebben a szakaszban Markos Réka támadójátéka volt gólerős. Egy kisebb megingás volt a félidő felénél, de Kanyik Boróka biztos kézzel értékesített büntetőivel tovább növeltük az előnyünket. Minden játékosom pályára került és hozzá tudott tenni a győzelemhez. Két ifjúsági korú játékosom (Pereznyák Anna, Medveczky Noémi) pedig első góljaikat szerezték a felnőttek között, amihez gratulálok. Szurkolóink biztatása garantálta a jó hangulatot és hathatósan segített minket a győzelemben. Köszönjük!”

Szombaton ismét nagyon fontos mérkőzés vár a lányokra! Hazai pályán fogadjuk a jelenleg 2. helyen álló Alba Fehérvár KC U22-es csapatát. Egyenlőre még nincs hivatalos álláspont arról, hogy a mérkőzés látogatható lesz-e, de amint megszületik a döntés értesíteni fogjuk az érdeklődőket!

Hajrá Csepel!