FELNŐTT NŐI: Újabb szigeti összecsapás, ezúttal hazai pályán

A hétvégén újra hazai környezetben léphet pályára felnőtt női csapatunk. A Tököl csapatát fogadjuk a Laurencz László Sportcsarnokban szombaton, 16:00 órakor. A lányok még mindig veretlenek a szezonban, az utolsó négy mérkőzésüket megnyerték és csupán az első fordulóban játszottak döntetlent a Cegléd otthonában. Nehéz mérkőzésre számítunk, hiszen tudjuk a tököli lányokról, hogy rutinosak, régóta együtt játszanak. Bízunk abban, hogy a lendületes játékunkkal itthon tudjuk tartani a két pontot. A mérkőzésről Varga Márta vezetőedzőnk és csapatunk kapitánya, Pártos Orsolya nyilatkozott.

Varga Márta: “Az első fordulóból elhalasztott mérkőzésre kerül sor szombaton 16.00 órától, ahol a Tököl csapatát fogadjuk. Szívós, kellemetlen ellenfél, rutinos játékosokkal a soraiban. Kemény találkozóra számítok, ahol az elsődleges feladatunk a győzelem. Ha tudjuk a saját játékunkat játszani és nem törik meg a lendületünket sikeresek lehetünk. Van már rossz tapasztalatunk az előző szezonból, mindenképpen kiélezett mérkőzésre számítok.”

Pártos Orsolya: “Az előző heti sikerekre támaszkodva és az ott elkövetett hibáinkból tanulva készülünk a második hazai mérkőzésünkre. Itthon játszani mindig extra motivációt jelent, kíváncsian várom, mit hoz a mérkőzés. Külön öröm számomra, hogy újra pályán lehetek, igyekszem mindent megtenni, hogy a csapat hasznára legyek. Az biztos, hogy egyértelmű célunk itthon tartani a két pontot és ezért mindent meg is fogunk tenni!”

Nagyon várjuk a szurkolókat és az érdeklődőket! A mérkőzés ideje alatt büfé üzemel a csarnokban!

Hajrá Csepel!