FELNŐTT: Rangadók hétvégéje!

Ezen a hétvégén a lányok hazai pályán, míg férfi felnőtt csapatunk idegenben, a Dunaharaszti otthonában lép pályára. Mindkét összecsapás nagy jelentőséggel bír csapataink életében, úgyhogy reméljük minél többen leszünk a találkozókon és szurkolunk a Csepelieknek!

NŐI FELNŐTT NBII – 13. forduló | Csepel DSE – Érd U22

Igazi rangadó várható szombaton az ÁMK csarnokban a felnőtt női NBII-es bajnokság 13. fordulójában! Női csapatunk a tabellán jelenleg 2. helyezett Érd U22-es csapatát fogadja hazai pályán, remélve, hogy vissza tudnak vágni az őszi idegenbeli vereségért. A lányok jó formában vannak, jelentősen erősödött a keret az év elejéhez képest, tehát jogosan bízhatunk benne, hogy szorosabb lesz a mérkőzés, illetve hogy a csepeli lányok javára alakul majd az eredmény. Ez lesz az első mérkőzése a kispadon új vezetőedzőnknek is, Őze Beának, akit hamarosan jobban bemutatunk a csepeli közönségnek! Nagyon fontos mérkőzés ez a lányoknak, reméljük minél többen leszünk, és együtt ki tudjuk harcolni a győzelmet! A találkozó 14:00-kor kezdődik a csepeli ÁMK csarnokban, érdemes időben érkezni, hiszen az ülőhelyek kapacitása véges.

Őze Beáta: Első mérkőzésem a csapattal. Az ismerkedés elején járunk és egy fiatal, dinamikus ellenféllel találkozunk. Nagyon pozitív hozzáállást tapasztaltam. Biztos vagyok benne, hogy a lehetőségeinkhez képest mindent megteszünk.”

Molnár-Gábor Dalma: “Elszántan, győzelemre éhesen vágunk neki a hétvégi mérkőzésnek. Rendkívül sok munkát raktunk az elmúlt hétbe, úgy gondolom megújult kis csapatunkkal fogunk tudni meglepetéseket okozni érdi ellenfeleinknek. Jó iramú, hajtós meccsre számítok. Támadásban a kulcs a bátor és dinamikus játékban rejlik majd, míg védekezésben a kellő agresszivitásé, fegyelemé és az egymásnak való besegítésé lesz a fő szerep. A csapattól és magamtól se várok mást csak hogy tegyük ki a szívünket a pályára, és ennek megfelelően játszunk.”

Program

🇭🇺 Női felnőtt NBII, déli csoport, 13. forduló
🆚 Csepel DSE – Érd U22
🗓 2023.02.25., szombat, 14:00
📍 Helyszín: Csepel, ÁMK sportcsarnok

FÉRFI FELNŐTT NBII – 13. forduló | Dunaharaszti MTK – Csepel DSE

A férfiak idegenbe utaznak vasárnap, a közeli Dunaharaszti otthonában lépnek pályára az újabb bajnoki pontok megszerzéséért. A rangadó itt nem annyira a tabellán elfoglalt helyezésre, inkább a közeli szomszédok csatájára értendő. A csapatok őszi összecsapása csepeli győzelemmel ért véget, ebben bízunk most is. Az előző héten bíztató játékkal rukkoltak elő a fiúk, a végjátékot leszámítva magabiztosan kézben tartották a mérkőzést, erre mindenképpen lehet építkezni. A Dunaharasztiban nagyon sok a rutinos játékos, rájuk mindenképpen oda kell majd figyelnie a fiatal csepeli csapatnak. Egy esetleges győzelemmel egy lépéssel közelebb kerülnének a céljukhoz a fiúk, főleg, hogy a nagy rivális Mizse KC pontot veszített az előző fordulóban pont a mostani ellenfelünkkel szemben, így már csak 3 pont az előnye.

Simon Márton: Erős, rutinos ellenfél otthonába látogatunk a hétvégén, akik ki akarják használni a csapat életében fellépő nehéz helyzetet, Ennek ellenére mindent megteszünk azért, hogy bebizonyítsuk, hogy így is képesek vagyunk jó eredményt elérni! Ami engem illet, szeretnék sok bravúrral szolgálni annak érdekében, hogy a mérkőzés végén mi készíthessük el a győztes szelfit!”

🇭🇺 Férfi felnőtt NBII, déli csoport, 13. forduló
🆚 Dunaharaszti MTK – Csepel DSE
🗓 2023.02.26., vasárnap, 18:00
📍 Helyszín: Dunaharaszti, Városi Sportcsarnok