Felszerelés vásárlás

Tisztelt Szülők!

Lehetőségeinkhez mérten, egyesületünk idén is próbál minél kedvezőbb feltételeket biztosítani sportolóink számára felszerelések vásárlásához! Azonban akik már vásároltak kedvezményesen az adott felszerelési tárgyakból, azok számára az újonnan megrendelt felszerelésekért az eredeti, kedvezmény nélküli árat kell megfizetni.

Az átvételi listákat és a fizetendő díjakat táblázatba foglalva csatoltuk levelünkhöz. Akinél esetleges eltérés mutatkozik az általa megrendelt és az általunk könyvelt tételek között, kérjük jelezze felénk!

A táblázatban található fizetendő összegeket, az összes tétel hiánytalan átvétele után, egyesületünk számlaszámára (K&H Bank 10400195-50526580-69561008) legyenek szívesek átutalni. Az utalás közlemény rovatába kizárólag a sportoló nevét, születési évét és azt a szót, hogy „támogatás” legyenek szívesek feltüntetni! Semmilyen egyéb információt ne írjanak!

Mivel igen jelentős mennyiségű felszerelés átadásáról van szó, akik szerepelnek az átvételi listákon, azokat arra kérjük, hogy január 24-én (szerdán) 16:00-20:00 óra között az ÁMK Csarnokban személyesen vegyék át a felszerelésüket! Akinek esetleg más elfoglaltsága van, kérjük küldjön maga helyett valaki hozzátartozót, vagy barátot, mert további időpontot nem tudunk biztosítani! Az egyesület edzőpólókat és zoknikat ingyenesen ad sportolóink részére, ezért előfordul, hogy egyes sportolóink ugyan szerepelnek az átvételi listán, de a fizetési listán nem találják a nevüket, hiszen nekik a pólók és zoknik után nincsen fizetési kötelezettségük. Azonban az átvételnél nekik is meg kell jelenniük!

A helyszínen lehetőség lesz készpénzes fizetésre is, azonban kérjük, hogy kiszámolt összeget hozzanak magukkal!

Budapest, 2018. január 20.

Üdvözlettel:

                Csepel DSE