FÉRFI FELNŐTT BEHARANGOZÓ: A bajnokot fogadjuk és az ezüstérem a tét!

Férfi felnőtt csapatunk, nem lenézve ellenfeleiket, gyakorlatilag már a zsebében érezheti a harmadik helyért járó bronzérmet, bár végső helyezése az utolsó forduló végéig nem fog eldőlni. Azonban egy bravúrral akár előrébb is végezhetnek a tabellán, amennyiben sikerül szombaton legyőzni a már bajnok Mizse KC-t. Ellenfelünk 20 mérkőzésből 19-szer győzetesen jött ki, és csupán egyszer játszottak döntetlent a Szigetszentmiklós ellen. Nem kisebb feladat hárul tehát fiainkra, mint ezt a Góliátot legyőzni, amire csakis úgy van esélyük ha 100% közeli teljesítményt és koncentrációt tesznek ki a pályára. Ebben az esetben saját kezükbe vehetik sorsukat és meglehet az ezüstérem is! Kérünk mindenkit, hogy segítsünk a fiúknak ebben, és látogassunk ki minél többen a Laurencz csarnokba! Szurkoljunk együtt a Csepelnek! A fiúk meccse előtt női felnőtt csapatunk is utoljára lép hazai környezetben pályára, ők a Mohács csapatát fogadják!

Nácsa Gábor: “Ellenfelünk a bajnokságot eddig veretlenül vezető Mizse KC csapata lesz. Számunkra ez az utolsó lehetőség, hogy önerőnkből megszerezzük a második helyet a tabellán. Mindenki számára egyértelmű, hogy egy fontos mérkőzés elé nézünk. Mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a mérkőzés után elégedetten hagyjuk el a pályát.”

Bona Gergő: “Ezen a találkozón nincs veszítenivalónk, a bajnokcsapat ellen játszunk, minden tudásunkra szükségünk lesz, ha szoros mérkőzést szeretnénk játszani!”


Program

2022.05.14., 18:00 | Csepel, Laurencz László Sportcsarnok

Férfi felnőtt NBII déli csoport, 21. forduló

Csepel DSE – Mizse KC

Hajrá fiúk, hajrá Csepel! #csakaXXI