FÉRFI FELNŐTT BEHARANGOZÓ: A bronzéremért játszuk utolsó mérkőzésünket!

Sorsdöntő utolsó mérkőzésre készül férfi felnőtt csapatunk. Amennyiben szombaton sikerül legyőzni a Bugyi gárdáját, a fiúk biztos bronzérmet ünnepelhetnek a szezon végén. Az erőviszonyok alapján azt mondhatnánk, hogy kötelező két pontról beszélünk, de nem akarunk fölösleges terhet tenni a csapatra. Ellenfelünk jelenleg a tabella utolsó előtti helyén áll, kieső helyen, és már matematikai esélye sincs a bent maradásra, azonban az utolsó mérkőzések mindig többről szólnak, mint a sport.  Ha úgy játszanak a fiúk, ahogy előző hétvégén a nagyon erős játékerőt képviselő Mizse KC ellen, akkor biztosan egy látványos, sok gólos, tempós mérkőzést láthatnak majd a kilátogató nézők, remélhetőleg csepeli győzelemmel a végén. Hajrá fiúk, hajrá Csepel!

Márkus Gergő: ” Ez a meccs nagyon fontos nekünk, hiszen ha sikerül nyernünk, a harmadik helyen végzünk a bajnokságban. Ez lesz a felnőtt szezon utolsó meccse, szóval már nincsen mire tartalékolnunk. Reméljük magabiztos játékkal, egy szép győzelemmel tudjuk zárni az évet.”

Bona Gergő: ” Egy hosszú és eseményekben gazdag szezon utolsó mérkőzéséhez értünk. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy komoly tétje van ennek a találkozónak. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megtartsuk a tabellán elfoglalt harmadik helyezésünket, ehhez pedig győzni kell! “

Program

Férfi felnőtt NBII déli csoport, 22. forduló

2022.05.21., 18:00 | Bugyi, Városi Sportcsarnok

Bugyi SE – Csepel DSE

Hajrá fiúk, hajrá Csepel! #csakaXXI