FÉRFI FELNŐTT BEHARANGOZÓ: A tavasz egyik legfontosabb mérkőzése vár a csapatra a Szigetszentmiklós ellen!

Nagyon fontos mérkőzés előtt áll férfi felnőtt csapatunk az NBII déli csoportjában. A fiúk a Szigetszentmiklós otthonába látogatnak, akik ellen mindig nagyon izgalmas, parázs meccseket játszanak csapataink. Amennyiben sikerülne bravúrosan legyőzni a Miklóst idegenben, már szinte biztos a második helyen végezne a csapat, ami felérne egy csoport győzelemmel, hiszen a feljutásért harcoló Mizse KC-t gyakorlatilag egyik csapat se tudta igazán megszorongatni, egyedül vasárnapi ellenfelünk tudott tőlük pontot lopni még a második fordulóban. Nagyon nagy szüksége van tehát a csapatnak most minden szurkolásra! Buzdítunk mindenkit, hogy látogasson el vasárnap a szigetszentmiklósi SZKSK csarnokba a 15:00 órakor kezdődő találkozóra! Hajrá fiúk!

Kalmár Balázs: ” Következő mérkőzésünk a Szigetszentmiklósi KSK ellen lesz, akik ellen mindig szoros, jó iramú, kiélezett meccseket játszunk. Személy szerint nekem különösen izgalmasak ezek a találkozók, hiszen sok évet töltöttem ennél az egyesületnél, ezért ilyenkor mindig extrán motivált vagyok! Persze nem kell annál nagyobb motiváló erő, mint a tudat, hogyha nyerünk, még egy lépéssel közelebb kerülünk a célunk beteljesítéséhez, azaz a második hely megszerzéséhez. Tudom, hogy mindenki ezt a fejében tartva, maximális koncentrációval és akarattal, de nem görcsösen fog pályára lépni, és így elhozzuk a 2 pontot a Szigetszentmiklós otthonából! Hajrá Csepel!”

Bona Gergő: ” Ez ugyanolyan mérkőzés lesz, mint bármelyik, legjobb tudásunk szerint kell játszanunk, hogy megszerezzük a két bajnoki pontot. – Ez teljesen más mérkőzés lesz, mint az eddigiek, ezért legjobb tudásunk szerint kell játszanunk, hogy megszerezzük a két bajnoki pontot.”

Program:

2022.04.24., 15:00 | Szigetszentmiklós, SZKSK Kézilabda Csarnok

Férfi felnőtt NBII déli csoport, 19. forduló

Szigetszentmiklósi KSK U23 – Csepel DSE

Hajrá fiúk, hajrá Csepel! #csakaXXI