FÉRFI FELNŐTT BESZÁMOLÓ: Gólrekorddal búcsúzott az évtől a csapat!

Férfi Felnőtt NBII bajnoki mérkőzés, 11.forduló | Csepel DSE – Bugyi SE   65-26 (31-13)

Időpont: 2021.12.12. – 16:00

Helyszín: Laurencz László Sportcsarnok – 80 néző

Vezette: Őri Erika – Pozdena Erika

Összeállítás: GÁCS Péter (kapus) – Tótfalusi Gergely 2 gól, BERZÉKY Bence 10 gól, NÁCSA Gábor 16 gól, Kalmár Balázs 6 gól, Tóth Ambrus 1(1) gól, EMBEROVICS Milán 13 gól.

Cserék: HORVÁTH Márton (kapus) – ELEK Ábel 8 gól, Kuncz Márk 2 gól, Polonkai Soma 2 gól, Kéri Mózes 2 gól, Ivanica Jákob 1 gól, Márkus Balázs 1 gól, Bencze Bendegúz 1 gól, Ruprecht Benedek.

Kiállítások: 2 perc /6 perc

Büntetők: 1/1 ill. 3/2

Férfi felnőtt csapatunk is elérkezett az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzéséhez, az újonc Bugyi SE csapatát fogadtuk. Egész héten komolyan készültünk a találkozóra, hiszen ellenfelünket az Üllő és a TF csapata is csak nagy nehézségek árán tudta legyőzni, emellett nagy motivációt jelentett számunkra, hogy győzelem esetén biztosan dobogós helyen telelünk majd. Sőt szombaton az is kiderült, hogy a dobogó második fokán.

Óriási lendülettel kezdtük a találkozót, mindössze 3 és fél perc eltelte után már 5-1-re vezettünk és bár néhány percre megtört a lendületünk, de 7-4 után újra felvettünk egy olyan sebességfokozatot, ami a vendégek számára követhetetlennek bizonyult. Nácsa Gábor, Emberovics Milán és Berzéky Bence szinte egymással versenyezve szerezték a góljainkat. Majd az első játékrész második felében pályára lépett Elek Ábel is, aki ötször talált be a Bugyi hálójába. 18 gólos előnnyel vonultunk pihenőre (31-13).

A második játékrészben sem változott a mérkőzés összképe, nem lassítottunk a tempón, nagy lendülettel és komolysággal játszottunk, a szezon utolsó mérkőzése igazi örömjátékot hozott. Nem véletlen, hogy igazi gólrekord született!

Bona Gergő: „Köszönöm a csapatnak az idei szezonban tanúsított hozzáállását és a július közepe óta tartó munkát! Sikerült a játék minden elemében előre lépnünk a tavalyi évhez képest, gyorsabbak, dinamikusabbak lettünk és taktikai szempontból is sokkal érettebb játékra vagyunk képesek. De talán, ami ennél is fontosabb, fegyelmezettségben és motivációban is jelentős az előrelépés. Dolgozunk tovább céljaink elérése érdekében. Köszönöm kollegáimnak és a vezetőségnek a rengeteg energiát, amit beletesznek a munkába és természetesen szurkolóinknak, hogy mindig mellettünk állnak. Áldott Karácsonyt kívánok mindenkinek!”