FÉRFI FELNŐTT: Hazai pályán, a TFSE ellen kezdődik a tavaszi fordulók sora a fiúk számára

Két hónap szünet után végre elkezdődik a férfi felnőtt NBII-es bajnokság is, a fiúk szombaton, a felnőtt női mérkőzés után a TFSE csapatát fogadják hazai pályán! A csapat az előkelő második helyről vág neki a tavaszi szezonnak, 5 ponttal vannak lemaradva az eddig veretlen Mizse KC mögött, és egy ponttal vannak a szomszédos Szigetszentmiklós előtt. A cél, hogy minimum ezt a helyezést tartsák és ha tudnak, közeledjenek az első helyezetthez. Ez utóbbi nem lesz könnyű, de nagyon keményen dolgoznak a fiúk hétről-hétre, hogy megvalósítsák az álmaikat. A mostani ellenfelük, a TFSE a tabella 10. helyén telelt, összesen 2 győzelem, egy döntetlen és 8 vereség van jelenleg a nevük mellett. Az őszi fordulók során viszonylag sima győzelmet arattak felettük fiaink, és most is ez a cél. A szurkolóink segítségével tudjuk, hogy ez a cél nem elérhetetlen! Legyünk minél többen és segítsünk a fiúknak!

Horváth Márton: Nagyon várom már a hétvégi meccset, jó lesz végre tétmérkőzésen pályára lépni a két hónapos szünet után. Úgy gondolom, hogy a téli felkészülésünk jól sikerült, bár az edzőmérkőzéseinken felemás eredményeket értünk el. Az ellenfelünk a TFSE csapata lesz, akik a tabellán elfoglalt pozíciójuk ellenére jó játékerőt képviselnek, sok szoros meccset játszottak az ősszel. A céljaink eléréséhez mindenképpen győznünk kell szombaton, ami megfelelően kemény védekezéssel és jó helyzetkihasználással nem is lehet kérdéses.

Bona Gergő: “Már nagyon várjuk a bajnoki rajtot. Sokat dolgoztunk a felkészülés alatt, hogy a játékunk gyorsabb, pontosabb és kreatívabb legyen. Az első mérkőzés mindig különleges, de ez most számomra is kivételes lesz. Bizalmam csapatom iránt megtörhetetlen és tudom, hogy együtt elérjük a kitűzött céljainkat!”

Program:
2022.02.19.,18:00 | Csepel, Laurencz László Sportcsarnok
Csepel DSE – TFSE
A mérkőzés védettségi igazolvánnyal és maszkban megtekinthető a helyszínen!
Hajrá fiúk, hajrá Csepel! #csakaXXI