FÉRFI FELNŐTT NBII: A forduló rangadójára készülnek a fiúk!

Felnőtt férfi csapatunk holnap a tabella vezető Mizse KC otthonába látogat. A fiúk jelenleg a második helyen állnak, így nagyon értékes lehet, ha idegenből pontot tudnak lopni ellenfelüktől! A Lajosmizse még nem talált legyőzőre, egy döntetlenjük van a Szigetszentmiklós ellen. Nagyon rutinos játékosok alkotják csapatukat, amivel meg tudják nehezíteni az ellenfelük dolgát, de reméljük a fiúk lendülete és sebessége elegendő lesz ahhoz, hogy bravúrt vigyenek véghez.

Bona Gergő: “A tabella is mutatja, hogy igazi rangadóra utazunk Lajosmizsére. Ettől függetlenül tudjuk, hogy a Mizse a mérkőzés esélyese, hiszen több éven keresztül NB I/B-ben szerepeltek és játékoskeretük a tavalyi szezonhoz képest nagyrészt megmaradt. Emellett az is tény, hogy az elmúlt hetekben rengeteg nehézséggel küzdöttünk. Ezeket most a találkozó idejére azonban félre kell tennünk és megpróbálunk a mérkőzés közben mindig csak az éppen következő részfeladatra koncentrálni és tudásunk legjavát nyújtani.”

Kalmár Balázs: “A szezon hajrájához érve már kirajzolódtak az erőviszonyok, így bár kicsit nehezemre esik kimondani, de nem mi vagyunk a találkozó esélyesei. Ugyanakkor az előző fordulóban, a Dabas elleni mérkőzésünkre a Mizse KC-tól érkeztek hozzánk megfigyelők, tehát érezhető, hogy komolyan vesznek minket és készülnek ránk. Ennek ellenére bízom benne, hogy még így is sikerülni fog nekik meglepetést okozni. Gergő levette a terhet a vállunkról, nincs rajtunk nyomás, azaz mindenki nyugodtan, de 110%-ot beleadva játszhat hétvégén. Bízom benne, hogy sikerül minél jobb eredményt elérnünk, ezzel is bebiztosítva a dobogón telelést. Hajrá Csepel!”

Program

2021.12.04.,18:00 | Polyák Imre Sportcsarnok, Lajosmizse

Mizse KC – Csepel DSE

A mérkőzés védettségi igazolvánnyal és maszkban megtekinthető a helyszínen!

Hajrá fiúk, hajrá Csepel! #csakaXXI