FÉRFI FELNŐTT NBII: Az őszi fordulók egyik legfontosabb meccse következik!

Ismét hazai pályán játszik felnőtt férfi csapatunk, méghozzá a szomszédos, közvetlen rivális Szigetszentmiklós ellen. Bármikor, bármelyik csapatunk játszik a Miklós ellen, mindig különleges hangulat veszi körül a találkozót. Nem lesz ez máshogy szombaton 16 órakor se, amikor az NBII déli csoport 8. fordulójában találkozik a két együttes. Nagy skalpot szerezhetnek a fiúk, hiszen ellenfelünk jelenleg a tabella második helyén áll, egy helyezéssel és három ponttal a csepeli fiúk előtt. Eddigi hét mérkőzésükből hatot nyertek, egy döntetlen mellett. A mieink nagyon jó szériában vannak, legutóbbi négy mérkőzésüket szép játékkal, magabiztosan nyerték. Szombaton minden szurkolóra szükségük lesz a fiúknak, ezért mindenkit buzdítunk, hogy látogasson ki és szurkoljon a fiúknak a helyszínen!

Bona Gergő: “Már tavaly is tapasztalhattam, hogy a Csepel-Szigetszentmiklós derbinek komoly érzelmi töltöttsége van. Az előző szezonban mindkétszer nagyon szoros mérkőzést játszottunk és jó néhány emlékezetes pillanatot éltünk ezeken át. Minden bizonnyal most is hasonló küzdelem jellemzi majd a találkozót, szeretnénk a legjobbunkat nyújtani!”

Polonkai Soma: “Egy hasonlóan gyors, fiatal csapattal találkozunk hétvégén mint mi vagyunk. Mivel az ő játékuk is a futásra és a gyors játékra épül, mindenképpen sok gólos, nagy iramú és magas színvonalú meccsre számítok. A csapatunk állóképességét elnézve a futással biztosan nem lesz gondunk és ha odafigyelünk a ziccereink belövésére, akkor reméljük kedvező lesz a végeredmény. Egyértelműen győztesen szeretnénk elhagyni a pályát, hogy bebiztosítsuk a helyünket a dobogón és közelebb kerüljünk a második helyen álló ellenfelünkhöz.”

Program

Férfi NBII Déli csoport, 8. forduló | Csepel DSE –  Szigetszentmiklósi KSK U23

2021.11.20. 16:00, Laurencz László Sportcsarnok, Csepel

Hajrá fiúk, hajrá Csepel! 💙❤️ #csakaXXI