FÉRFI FELNŐTT NBII: Bemutatkoznak új játékosaink!

Ahogy ígértük, tüzetesebben is bemutatjuk új igazolásainkat! A fiúkhoz összesen eddig 7 játékos érkezett idén. A Vecséssel az NBI-et is megjáró Nagy András átlövő/irányító posztokon játszik és Balassagyarmatról teszi át székhelyét hozzánk, vele a gárda rutinja is emelkedni fog, ami az elmúlt évben talán kicsit hiányzott a csapatból. Ludvig Benedek átlövő poszton, Simon Márton pedig kapus poszton bevethető, mindketten a TFSE-től igazolnak át Csepelre. Ők hárman a felnőtt csapatba igazolnak, míg további 4 fiatal az ifjúsági és a felnőtt korosztályban is szerepet kaphat. Szijártó Máté főleg irányító poszton szerepel a pályán és Csurgóról érkezik hozzánk, míg Csikós Levente és Falusi Dániel Gyöngyösről igazolnak Csepelre, és mindketten belső posztokon bevethetőek. Ők hárman összesen 230 lőtt gólt értek el az előző szezonban, mind az I. osztályú ifjúsági mezőnyben! Kapuban is erősítünk az ifjúsági csapatnál, hiszen a tavalyi rivális ALBA-MÁV ELŐRE csapatától Salamon Patrik csatlakozik hozzánk ezen a poszton. A rövid bemutató után nézzük, hogy nyilatkoznak a fiúk az átigazolásról és a szezonbeli céljaikról.

Nagy András: “Tóth Máté barátomtól már korábban is sok jót hallottam az egyesületről, így tudtam milyen nagyszerű szakmai tevékenység zajlik a klubnál. Az egyeztetések során megbizonyosodhattam a háttérben zajló színvonalas munkáról is. Nagyon tetszett az elmúlt évek tudatos építkezése, ezért amikor a vezetők felvázolták a következő évek koncepcióját nem kellett sokat gondolkodnom, hogy a részese akarok-e lenni. Elsősorban a klubot szeretném segíteni a céljai mihamarabbi elérésében. A csapaton belül szeretnék a teljesítményemmel vezéregyéniségé válni, valamint a tapasztalatommal segíteni a fiatalabb játékosok és egyben a csapat fejlődését. Még nem ismerjük a csoportunkat az átalakítások után, de azért szeretném ha idén feljebb lépnénk a tabellán legalább egy, de titkon inkább két hellyel.

Simon Márton: “Bona Gergőtől kaptam egy lehetőséget, hogy a következő szezontól Csepelen folytassam a kézilabdát , amin nem kellett sokat gondolkoznom. Nagyon sok ambíció van az egyesületben, ami számomra nagyon szimpatikus. A kézilabdában – mint minden másban – mindig az volt a célom, hogy kihozzam magamból a maximumot, illetve hogy csapatszinten minél szebb eredményeket tudjunk elérni. A céljaim a szezonra, hogy legjobbat tudjam nyújtani a játékomból az új csapatom számára. Egy dobogós helyezéssel már boldog lennék de akkor lennék a legelégedettebb, ha a szezon végén arany éremmel zárnánk a bajnokságot.”

Ludvig Benedek: “Az előző szezonban keresett meg a Csepel DSE edzője Bona Gergő, aki felvázolta az egyesület működését. Tetszett a klub dinamikus fejlődése, szakmai felkészültsége, így nem volt kérdés számomra, hogy itt szeretném folytatni a pályafutásomat. Szeretném a kézilabdát a számomra lehető legmagasabb szinten művelni. Idei céljaim új játékosként elsősorban a gyors beilleszkedés és játékrendszer megismerés. A csapat célja év végén a bajnoki cím elérése, így nyilván én is ezzel lennék a leboldogabb.”

Szijártó Máté: “Elsősorban továbbtanulás miatt váltok klubot, szeptembertől ugyanis a Testnevelési Egyetemen fogok tanulni. Az egyesületet Emberovics Milán által ismertem meg, már az első két próbaedzés után tetszett a klub filozófiája, infrastruktúrája és az edzések minősége. Célom, hogy a jövőben minél magasabb szinten tudjak kézilabdázni, míg a szezonra tekintve egy kemény alapozás után, sok játéklehetőséget szeretnék kiharcolni mint ifjúsági, mint felnőtt szinten, egy eredményes, jó játékkal. Az ifjúsági csapattal az előző szezonhoz képest előrébb szeretnék lépni a tabellán, ha helyezéseket tudnánk javítani én már boldog lennék. A felnőtt mezőnyben tervünk az 1-3. helyezés megszerzése, hiszen a csapatnak ebben a szezonban is sikerült megszerezni a bronzérmet. Azonban szeretnénk nagyot álmodni, ha a munka és a szerencse mellénk áll még bármi megtörténhet a szezon végeztével.”

Salamon Patrik: “Az egyesülettel Bona Gergő által kerültem kapcsolatba, nyáron indultunk egy tornán a strandkézilabda csapattal ahova Gergőt kérték fel, hogy segítsen nekünk, és az egyik edzésen felvetette a lehetőséget, hogy játszhatnék Csepelen. Nagyon örültem a lehetőségnek, ugyanis itt nagy hangsúlyt helyeznek az utánpótlás nevelésre és úgy gondoltam, hogy ez egy hatalmas előrelépés lenne számomra. Elsődleges célom magammal szemben, hogy mindig a lehető legtöbbet nyújtsam mind edzésen, mind mérkőzésen és ezzel segíteni tudjak a csapatnak. Szeretnék minél magasabb osztályban játszani, aminek a lehetőségét a csapat biztosítja, hisz az ifjúsági csapat első osztályban szerepel, a felnőtt pedig osztályt szeretne lépni ami engem nagyon motivál. Szeretném mindkét csapatban megmutatni magam.”

Falusi Dániel: “2018 óta játszok Gyöngyösön, azonban a továbbtanulási terveim miatt az idén távoznom kellett a klubtól, ugyanis szeptembertől a Testnevelési Egyetemen tanulok tovább. Az egyesülettel megkeresés alapján kerültem kapcsolatba, úgy gondolom, hogy a kézilabdás pályafutásom a Csepel DSE-nél összeegyeztethető a felvételi elképzeléseimmel, a továbbtanulásommal. A sportággal már általános iskola alsótagozatában kapcsolatba kerültem és a célom mindig is az volt, hogy a lehető legmagasabb osztályban szerepeljek. Ezek a célok azóta sem változtak. Szeretném, ha az ide érkezésem egy új lendületet adna a csapatnak és az előző szezonban elért eredménynél legalább 5 hellyel előrébb végeznénk (I.oszt. ifjúsági bajnokság).”

Csikós Levente: “Idén nyáron a volt edzőm, Kiss Dániel segítségével kerültem kapcsolatba a csepeli klubbal. Egy próbaedzés keretein belül volt szerencsém megismerni az egyesületet, ami már elsőre is nagyon szimpatikus volt. A jövőben a karrierem során minél magasabb szintre szeretnék eljutni a kézilabdázás világában, míg egyesületi szinten az ifi I. osztályban a legjobb 4 közé szeretnék jutni a csapattal, a felnőttben pedig szeretnék bizonyítani ha erre lesz lehetőség, a cél a bajnoki cím.

Mi is kívánjuk, hogy a fiúk céljai maradék nélkül megvalósuljanak és együtt örüljünk az eredményeknek a szezon végén!

Hajrá fiúk, hajrá Csepel! #csakaXXI