FÉRFI FELNŐTT: Utolsó hazai, újra nézők előtt!

Utolsó hazai mérkőzésére készül felnőtt férfi csapatunk, az ALBA-MÁV-ELŐRE csapata ellen! A képlet egyszerű, a  bronzéremhez meg kell nyerni ezt és a következő mérkőzést is, illetve szorítani érte, hogy a többi mérkőzés is nekünk kedvezzen! Idegenben két góllal alulmaradtak a fiúk a fehérvári együttessel szemben, de a hazai pálya előnye most a mi kezünkben lesz és reméljük ezt a szurkolók csak erősíteni fogják! A csapat mindenkire számít akinek van oltási igazolványa! A kiskorúak felnőtt kíséretében igazolvány nélkül is bejöhetnek! A mérkőzésről a csapatkapitányt, Kalmár Balázst és a vezetőedzőt, Bona Gergőt kérdeztük.

Kalmár Balázs: Az utolsó hazai mérkőzésünk az Alba-Máv-Előre csapatával lesz, akik ellen van mit törlesztenünk. Az első meccsen vereséget szenvedtünk, pedig jól kezdtünk, 7-1-re vezettünk, innen engedtük ki a győzelmet a kezeink közül. Emiatt, valamint a dobogóért folytatott küzdelem miatt különösképpen fontos, hogy itthon tartsuk a két pontot. A csapatot motiváltnak éreztem a héten, magabiztosan vágunk majd neki a mérkőzésnek. Ebben az évben ez az utolsó alkalom, hogy itthon játszunk, szeretnék megkérni mindenkit aki teheti, látogasson ki a csarnokba, mi pedig cserébe egy izgalmas meccsen 2 pontot ígérünk érte! Hajrá Csepel!

Bona Gergő: Győzni szeretnénk és azt gondolom, hogy erre megvan minden esélyünk. Idegenben jól kezdtünk, majd sajnos alábbhagyott a lendületünk. Arra fogunk törekedni, hogy ez most ne következzen be. Szeretnénk végig nagyon lendületesen játszani, és komoly erőbedobásra kényszeríteni a rutinos volt NB I-es játékosokból álló ellenfelünket. Nagyon várjuk már, hogy szurkolóink előtt játszhassunk!