FÉRFI IFJÚSÁGI BESZÁMOLÓ: Becsületesen küzdött, de kikapott a Mezőkövesdtől a csapat!

Férfi ifjúsági I. osztály bajnoki mérkőzés, 9. forduló | Csepel DSE – Agrinox Market – Mezőkövesdi KC  22-27 (8-10)

Időpont: 2021.11.21. – 18:00

Helyszín: Laurencz László Sportcsarnok – 70 néző

Vezette: Rácz László – Takács Dániel

Összeállítás: Szerencsés Máté (kapus) – Tótfalusi Gergő, Ruprecht Benedek 2 gól, Balogh Soma 2 gól, Tóth Ambrus 1 gól, Kuncz Márk 2 gól, Márkus Balázs 5(4) gól.

Cserék: Fehérvári Máté (kapus) – Morvai Tamás 4 gól, Farkas Gergő 3(1) gól, Bencze Bendegúz 2 gól, Márkus Gergő 1 gól, Stiller Botond, Kanyik Barnabás, Skorka Kornél, Papp Levente.

Büntetők: 5/5 és 2/1

Kiállítások: 8 perc és 8 perc

Egy élményekben gazdag, de rendkívül fárasztó hét vasárnapján fogadtuk a Mezőkövesd csapatát, akikkel tavaly másodosztályban is nagyon szoros mérkőzést vívtunk idehaza.

Nem kezdtük jól a találkozót, a rengeteg eladott labda mutatta, hogy csapatunk fáradt és nem igazán hangolódott rá a mérkőzésre. Szerencsére Máté jól fogott a kapuban és annak ellenére, hogy csak 9 perc után sikerült megszerezni első találatunkat, nem kerültünk komoly hátrányba (1-2). Sőt Kuncz Márk révén még egyenlíteni is sikerült.

20 percig kiegyenlített volt a játék, a vendégek is olykor hadi lábon álltak a pontossággal így egy elég gólszegény félidőt láthatott a közönség. 6-6-nál a Mezőkövesd rövid időn belül 3 gólt szerzett és végül így ők vezettek az első játékrész után.

A második félidőben 10 percig maradt a 2-3 gólos különbség, majd egy 4-0-s rohammal a vendégek a maguk javára eldöntötték a mérkőzést (13-20). Csapatunk küzdött, harcolt, de vérszegény próbálkozásaink gyakran fennakadtak a kövesdi védőfalon, vagy a meccs során 50%-os hatékonysággal hárító Pelyhe Patrik József vendég kapuson. A végén ugyan sikerült kicsit közelebb kerülni, de sajnos a mai napon sokkal jobb volt a Mezőkövesd.

Bona Gergő: „A mai találkozóra sajnos nem volt már erőnk. Ez egyértelműen látszott. Ettől függetlenül becsületesen végig küzdöttük a mérkőzést és mindent kiadtunk magunkból. A következő mérkőzés nagyon közel van, remélem valamennyire ki tudjuk magunkat pihenni és a hiányzók ellenére is jó teljesítményt tudnak majd nyújtani a pályára lépők.”