FÉRFI IFJÚSÁGI BESZÁMOLÓ: Hősies küzdelemben maradtak alul a fiúk a Gyöngyössel szemben!

Férfi ifjúsági I. osztály bajnoki mérkőzés, 13. forduló | Csepel DSE – HE-DE B BRAUN Gyöngyös 24-33 (11-16)

Időpont: 2022.02.05. – 18:00

Helyszín: Laurencz László Sportcsarnok – 70 néző

Vezette: Szauder Gábor – Tímár Péter Zsolt

Összeállítás: Györki Tamás (kapus) – Schmidka Dominik 1 gól, Balogh Soma 6 gól, Nácsa Gábor 2 gól, Tóth Ambrus, Kuncz Márk 3 gól, Farkas Gergő 3 gól.

Cserék: Fehérvári Máté (kapus) – Morvai Tamás 4 gól, Márkus Gergő 3(2) gól, Tótfalusi Gergő 2 gól, Stiller Botond, Kanyik Barnabás, Szecsei Balázs, Horváth Tamás.

Büntetők: 5/2 és 4/2

Kiállítások: 8 perc és 14 perc

A téli szünet után még az őszi fordulóhoz tartozó mérkőzéssel folytatódott a bajnokság. A Final 4-ba vágyó Gyöngyös csapatát fogadtuk.

Nem kezdődött számunkra jól a találkozó, egy belemenés után elvesztettük Nácsa Gábort, aki ugyan a második félidőben megpróbálta újra a játékot, de láthatóan komoly fájdalommal küzdött, így nem erőltettük a játékát.

17 percig kiegyenlített játékot láthatott a közönség (8-9), ám hazai oldalon feltűnően sok helyzet maradt kihasználatlanul, és félő volt, hogy ez a későbbiekben majd visszaüt. Sajnos az első játékrész második felében a hibáinkat már jobban ki tudták használni a vendégek, így egy 4-0-s sorozattal magabiztos előnyre tettek szert (8-13). Ezt az előnyt meg is tudták tartani a szünetig.

A második félidőt lendületesen kezdtük, de olykor a vendégek kapusa védett, sokszor pedig a kapufa hárította lövésünket. A második 30 percben 7-szer csattant a csepeli lövés a lécen. Így egyszerűen hiába küzdöttünk becsülettel, nem sikerült közelebb kerülni, sőt a vendégek előnye tovább nőtt.

A mérkőzés utolsó szakaszában újra felváltva estek a gólok, de végül egyértelmű vereséget szenvedtünk.

Bona Gergő: „Ugyan nagyon fontos játékosok hiányoztak ma is a keretünkből, többen pedig kisebb sérüléssel vállalták a játékot, de az egyértelmű végeredményhez nem csak ez járult hozzá! Kifejezetten idegesen, túlzott érzelmi töltöttséggel játszott jó néhány játékosom. Ennek egyik okát sejtem, viszont teljes magyarázatát nem tudom. Ezen mindenképpen javítanunk kell a következő fordulóig! Összességében tisztességgel dolgozott mindenki, kiemelni Balogh Soma és Morvai Tomi játékát, illetve Farkas Gergő helyzetkihasználását tudom.”

Következő forduló:

2022.02.12.,18:00 | Csepel, Laurencz László Sportcsarnok, Csepel DSE – Pick Szeged

A mérkőzés védettségi igazolvánnyal megtekinthető a helyszínen!

Hajrá fiúk, hajrá Csepel! #csakaXXI