FÉRFI IFJÚSÁGI BESZÁMOLÓ: Tartalékos csapattal kaptunk ki a Rév TSC-től idegenben!

Férfi ifjúsági I. osztály bajnoki mérkőzés, 10. forduló | Rév TSC-BF – Csepel DSE  36-32 (17-13)

Időpont: 2021.11.24. – 19:45

Helyszín: Soroksári Sportcsarnok – 50 néző

Vezette: Bognár Attila – Tóth Tamás

Összeállítás: Szerencsés Máté (kapus) – TÓTFALUSI Gergő 11 gól, NÁCSA Gábor 6(1) gól, Márkus Gergő, Tóth Ambrus 2 gól, Kuncz Márk 2 gól, MÁRKUS Balázs 6(1) gól.

Cserék: Morvai Tamás 2 gól, Szecsei Balázs 2 gól, Stiller Botond 1 gól, Bencze Bendegúz, Horváth Tamás, Papp Levente.

Büntetők: 1/1 és 3/2

Kiállítások: 8 perc és 2 perc

Rendkívül fiatal kerettel utaztunk a mérkőzésre, de természetesen ugyanolyan komolyan készültünk erre a találkozóra, mint mindig.

Jól kezdtünk, Kuncz Márk és Tótfalusi Gergő góljaival megszereztük a vezetést (0-2). Az első 10 percben a mi akaratunk érvényesült, távol tudtuk tartani a vendéglátóink nagy lövőit a kapunktól és a nyitott védekezésük ellenszerét is gyakran megtaláltuk, elsősorban bal szélről voltunk eredményesek.

6-8 után némileg megtorpantunk és Morvai Tamás góljával ugyan sikerült még vezetni 8-9-re, ám utána következett egy 7 perces rövidzárlat. 3 rossz lövés és 2 eladott labda részünkről és a hazai csapat négy gólos előnyre tett szert (13-9).

Az első félidő utolsó 6 percében ugyan némileg csökkentettük a különbséget, de az utolsó percben 2 eladott labdából sajnos újfent gólt kaptunk (17-13).

 A második játékrészt nagyon rosszul kezdtük, növelte előnyét a Rév (21-16). Az időkérés után némileg stabilizálódott ugyan a játékunk és szívós küzdelemben szép lassan csökkentettük hátrányunkat. Védekezésben azonban sajnos olykor rendre lemaradtunk középen és így sok gólt kaptunk távolról. Sajnos a kapuban sem jött a megszokott teljesítmény, így nagyon lassan ment a felzárkózás. Pedig Tótfalusi Gergő személyében igazi vezért találtunk támadásban, számolatlanul lőtte a gólokat és Márkus Balázs is magára talált, a második 30 percben csapatunk 19 góljából 13-at ők ketten szereztek.

9 perccel a vége előtt 30-28-as állásnál felcsillant a remény, de érezhetően elfáradtunk, így végül nem sikerült utolérni a hazai csapatot.

Bona Gergő: „Elképesztő nehézségekkel kellett megküzdenünk a héten, betegségek, sérülések miatt rengeteg hiányzót kellett pótolnunk. Mindenki, aki ma a csapat rendelkezésére állt kihozta a magából a maximumot, amiért komoly dicséretet érdemel. Illetve nagyon örülök, hogy Tótfalusi Gergő tavaszi formáját is túlszárnyalva játszott a mai napon. Sok „munka” van ebben!”

Következő forduló:

2021.12.05.,18:00 | Csepel, Laurencz László Sportcsarnok, Csepel DSE – Kecskeméti TE

A mérkőzés védettségi igazolvánnyal megtekinthető a helyszínen!

Hajrá fiúk, hajrá Csepel! #csakaXXI