FÉRFI IFJÚSÁGI: Szegeden kezdjük a szezont!

Férfi ifjúsági csapatunk a tavalyi fantasztikus szezonnak köszönhetően idén az I.osztályban mutathatja meg erejét, az ország legjobb utánpótlás csapatai ellen! A fiúk rögtön a közepébe csapnak, hiszen az első mérkőzésüket a Pick Szeged  ifjúsági csapata ellen játsszák pénteken, idegenben. A Szeged az előző idényben a bajnokság második helyén végzett. A csepelieknek hatalmas bravúr lenne, ha meg tudnák szorongatni a tisza-parti csapatot. Ami biztos, a fiúk mindent bele fognak adni, hogy minél jobb eredményt érjenek el!

Bona Gergő: “A sorsolás úgy hozta, hogy csapatunk a Csepel DSE történetének első, férfi ifjúsági 1. osztályú mérkőzését, az ország egyik legerősebb csapatának otthonában játssza. A Pick Szegedhez utazunk, ezt a klubot talán senkinek nem kell bemutatni, ahol mindenképpen arra fogunk törekedni, hogy mindent kiadjunk magunkból. Ebben az osztályban jó néhány találkozón, nem mi leszünk az esélyesek, de minden egyes mérkőzésen megpróbálunk a lehető legtöbbet tanulni és a megszerzett tapasztalatokat pedig felhasználni fejlődésünkhöz. Tehát elmondhatom, hogy nagy kihívás lesz számunkra ez a szezon fizikálisan és lelki erőben egyaránt. Az egyik legfontosabb, hogy mind a játékosok, mind pedig mi edzők türelmesek maradjunk, és ezt kérem szurkolóinktól is, hiszen nem szabad elfelejteni, a befektetett munka mindig meghozza az eredményt!”

Program:

Férfi ifjúsági I.osztály| Pick Szeged – Csepel DSE

2021.09.10., Péntek 18:00, Csonka Gimnázium, Szeged, Temesvári krt. 38

A mérkőzés megtekinthető a helyszínen, azonban a védettségi igazolvány bemutatása kötelező! A szervezők felhívják a figyelmet, hogy az iskola parkolóját nem lehet használni!

Hajrá fiúk, hajrá Csepel! #csakaXXI #csakakékpiros