FÉRFI IFJÚSÁGI: Villáminterjú Kuncz Márkkal!

Szombaton, 17:00-kor idén először pályára lép a férfi ifjúsági csapatunk. Ennek okán a csapat oszlopos tagjával, Kuncz Márkkal beszélgettünk! Kívánjuk, hogy a fiúk elérjék céljaikat és az év végén mi akaszthassuk a nyakukba az aranyérmet!

Nagyon jó őszi félév van mögöttetek. Az ifjúsági csapattal veretlenül vezetitek a bajnokságot, igaz még vannak elmaradt mérkőzések. Hogy értékeled az eddigi eredményeket?

Úgy gondolom, hogy az ificsapat attól tud ennyire jól szerepelni huzamosabb időn keresztül szinte hiba nélkül, mert nagyon összeszokott keretről beszélünk, mivel együtt nőttünk fel és emiatt erős a csapatkohézió. A véleményem az eddigi teljesítményünkről, hogy az elvárásainkat és célunkat szépen közelítjük meg minden egyes nap elteltével, ezért maximális minősítést tudok adni magunknak az őszi idényre.

Holnap már a pályán lesztek, de lépjünk vissza egyet. Milyen volt a felkészülés? Bona Gergő érkezésével mintha új lendületet vett volna a csapat. Milyen a munka vele?

A felkészülés nagyon jó hangulatban telt, amihez az új edzőnk is nagyban hozzájárult. A jó kedv mellett azonban nagyon kemény munkán is vagyunk túl, mert az edzőnk – Gergő- ugyan partner a jó hangulatban folyó edzésben, de ő az aki mindig tudja mikor kell meghúzni a határt, és ilyenkor a munka kerül előtérben, ami pedig szükséges a jó teljesítményhez.

Mik a csapat célok és mik az egyéni céljaid a tavaszi idényben?

A csapat célja egyértelműen a feljutás I. osztályba. Egyéni céljaimról annyit, hogy a csapat alappilléreként minden percben a srácokt segítségére legyek és elérjük a célunk. Mindezt egy sérülésmentes idényben szeretném elérni.

Mit vársz a hétvégi mérkőzéstől és hogyan készültetek rá?

Rengeteg kemény edzéssel készültünk, illetve jó pár edzőmeccset játszottunk az elmúlt hetekben. A főpróbánk a Pilisvörösvár ellen volt, ahol az ifi kerettel legyőztük az NB2-es felnőtt csapatot, de annál a szereplésünknél több fog kelleni, mind fegyelemben mind akaratban. Nyerni szeretnénk és fogunk is az Ózd ellen!

Legyen így! Hajrá Márk és hajrá fiúk!