HÉTVÉGI UP EREDMÉNYEK: U12-es csapatainknak szurkolhattunk a hétvégén!

A hétvégén U12-es csapatainkon volt a sor, hogy folytassák a bajnokságot az új évben. Mindkét csapatunk szépen helytállt és sokat fejlődött a két mérkőzés alatt, ami ebben a korosztályban a legfontosabb cél.

Lány U12 területi bajnokság – 5. forduló

Helyszín: Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok

Időpont: 2023.02.19., vasárnap

Csepel DSE – Gyáli BKSE 31-13 (15-7)

Csepel DSE – Százhalombatta 22-18 (10-13)

Kéri Mózes: “Felszabadultan és élesen játszottunk a Gyál ellen, szépen eloszlottak a szerzett gólok és keményen is védekeztünk. Mindenkit dícséret illet. Egész más mérkőzés volt a Százhalombatta ellen. Meggyőződésem, hogy remekül felkészültek ellenünk, ennek köszönhetően rendszeresen ziccereket tudtak kialakítani, és jól is használták ki azokat. Támadásban is kerestük a megfelelő összeállításunkat, és a megfelelő helyzeteket, amikből eredményesek tudunk lenni. A második félidőben zártabb védekezésre váltottunk, és nagy lendülettel, sokkal több jó döntéssel megfordítottuk a mérkőzést. Nem éreztem a lányokon, hogy elvesztették volna a hitüket bármikor is, hanem küzdöttek. Az utolsó percekre már nem maradt sok izgalom. Elfáradtunk a nap végére nagyon, gratulálok az ellenfeleinknek is, akiknek köszönhetően mindent ki kellett magunkból adnunk.”

Fiú U12 területi bajnokság – 5. forduló

Helyszín: Érd, Batthyányi Ált.Isk. spcs.

Időpont: 2023.02.18., szombat

NOVA Kézisuli – Csepel DSE 25-19 (11-8)

Csepel DSE– Diósdi DSE 19-31 (5-16)

Forgács Klaudia: “A hosszú idő után ez volt első fordulónk. A gyerekek és én is nagyon vártuk már, hogy újra pályán lehessünk. Az első mérkőzésünket a NOVA csapata ellen játszottuk. A vártnál jobban kezdtük a mérkőzés de sajnos mind védekezésben, mind támadásban sokat hibáztunk. Így a második félidő végére tovább nőtt a különbség a két csapat közt. Ettől függetlenül egy nagyon jó mérkőzés volt, mert láttam a küzdést és a hajtást a csapatban. Egy meccs szünetet követően a diósdi csapat ellen léptünk pályán, de nem sikerült úgy játszani, ahogy az első meccsen. Védekezésben sokat kell még fejlődni, leginkább akaratban, de dolgozunk tovább ezen is.”

Szép volt lányok, fiúk! Hajrá Csepel! #csakaXXI