I. Csepel DSE Karácsonyi Utánpótlás Kézilabda Torna

2015. december 20-án első alkalommal rendeztük meg a Csepel DSE Karácsonyi Utánpótlás Kézilabda Tornát. Az eseményen négy U10 korosztályos leány csapat küzdött az éremkért és a Csepel DSE kupáért. Leányaink két csapattal is képviseltették magukat. A mindvégig jó hangulatban zajló mérkőzéseket követő eredményhirdetésen az érdi leányok örülhettek a legjobban, hiszen a mai napon nem találtak legyőzőre, így megérdemelten vihették haza az arany érmeket és a győztesnek járó kupát. A mieinknek sem kellett szomorkodniuk, hiszen a Budaörs csapata előtt a második és a harmadik helyezést szerezték meg.

Az U10-esmérkőzések között egyesületünk U9 korosztályos leányai is megmutatták tudásukat, hiszen két bemutató mérkőzésen küzdöttek meg az Alsónémedi SE sportolóival. Itt még nem igazán az eredmény, hanem a mérkőzések hangulatának a megtapasztalása volt a cél. Reményeink szerint ez a hangulat magával ragadja hosszú időre őket és sok nagyszerű közös élményben lesz még részünk!

Köszönjük a vendég egyesületeknek, hogy elfogadták meghívásunkat és részvételükkel emelték a torna színvonalát, ill. köszönettel tartozunk a rengeteg szurkolónak, akik sportszerű buzdításukkal remek hangulatot teremtettek az ÁMK Csarnok falai között!

A tornáról készült képeket a (https://csepeldse.hu/kepgaleria/2015-12-20-i-csepel-dse-karacsonyi-utanpotlas-kezilabda-torna/) oldalon, a mérkőzés eredményeit pedig a (https://csepeldse.hu/merkozesek/2015-2016-evad-merkozesei/) oldalon a csapatoknál megtekinthetik.

 

Budapest, 2015. december 20.

Üdvözlettel:

                Csepel DSE