Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ának felajánlásával!

Adó 1% -os felajánlása

Az adó 1%-ának felajánlásával Ön is hozzájárulhat egyesületünk munkájához!

Adóbevallás esetén az adó 1%-ának felajánlásához tüntesse fel adószámunkat : 18151187-1-43

Hogyan rendelkezhet az adó 1 százalékáról?

  • Ha egyéni vállalakozó, akkor február 25-ig adhatja le adóbevallását, vele együtt az adó 1% -áról szóló rendelkező nyilatkozatot.
  • Amennyiben magánszemélyként saját maga készíti el adóbevallását, ami egyben tartalmazza az adó 1% -áról rendelkező nyilatkozatot is, május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz.
  • Amennyiben elektronikusan kívánja beküldeni adóbevallását, az ehhez szükséges keretprogram, valamint a 2014. évre vonatkozó szja adatlap letölthető az NAV oldaláról. Adójának 1 % -áról ebben az esetben, az adóbevallás 5. oldalán rendelkezhet. Kérjük írja be egyesületünk adószámát: 18151187-1-43
  • Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett az adó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést, egészen 2015. május 20-ig, a korábbi években megszokott borítékban, vagy elektronikus formában.

2014-ben is az adóalapját terhelő, kedvezményekkel csökkentett és befizetett adó egy százalékáról rendelkezhet.

A lezárt borítékot a 2014. évről szóló személyi jövedelemadó bevallásával együtt, azzal egy borítékban küldje meg az adóhivatalnak.

FONTOS!

A lezárt borítékon tüntesse fel pontosan NEVÉT, állandó CÍMÉT és ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT, a hátoldalán pedig a ragasztást keresztezve ÍRJA ALÁ.

Tennivalók adó 1%-ának felajánlásához

  • A kinyomtatott és kivágott nyilatkozatot tegye egy olyan szabvány méretű borítékba, amelyben az éppen elfér.
  • A lezárt borítékon tüntesse fel nevét, állandó bejelentett lakcímét és adóazonosító jelét, hátoldalán pedig a ragasztást keresztezve írja alá.
  • A rendelkező nyilatkozatot tartalmazó borítékot adja le a munkahelyén vagy tegye adóbevallása mellé, és juttassa el az adóhatóság címére 2015. május 20-ig.