Köszönet

Köszönjük szépen, hogy sokan megjelentek első családi napi rendezvényünkön! Köszönjük a fantasztikus sütiket és a sok papírt, amivel működésünket támogatják! Annak különösen örülünk, hogy a megjelenésen túl a gyermekek és a szülők egyaránt aktívan kivették a részüket a feladatokból! Kellemes meglepetésként hatott, hogy jelentősebb kényszerítő intézkedések nélkül a szülők és az ifjúság, egy-két igazolt hiányzótól eltekintve, szinte teljes létszámban vállalták a fizikai megmérettetést! Nagy élmény volt látni közel ötven embert, amint felszabadultan, jó hangulatban próbálja leküzdeni az infantilis akadályokat.

Reméljük a paprikás krumpli nem ülte meg senkinek a gyomrát és mindenki legalább annyira jól érezte magát, mint mi! Úgy gondoljuk ez a pár óra bizonyítékul szolgált a tekintetben, hogy van élet a számítógép és a TV után!

Bízunk benne, hogy az első együtt eltöltött délutánt követően arra az elhatározásra jutottak, hogy ezek után is érdemes az egyesületi eseményeket látogatni! Akik pénteken nem tudták szabaddá tenni magukat ne csüggedjenek, igaz ez volt az első, azonban terveink szerint nem az utolsó közös programunk!