LEÁNY SERDÜLŐ: Fontos egy pont idegenben!

Lány serdülő csapatunk előző héten Kazincbarcikára utazott, hogy újabb pontokkal gazdagodva egyre közelebb kerüljön a céljaihoz. Végül a lányoknak egy döntetlent sikerült kiharcolniuk, de ez az egy pont is nagy kincs lehet a végelszámolásnál.

Kezdő: Lakatos Szintia, Farkas Flóra 1, Csányi Lili 8, Kostyalik Vivien 3, Pallagi Rebeka 6, Rippel Tamara 1, Pokrivtsák Bettina 1,

Cserék: Megyeri Anna 3, Györki Zsuzsanna, Szabó Antónia

Kiállítás: 2perc ill. 6 perc

Hétméteres: 4/3 ill. 4/4

Meggyes Rita: “Hosszú hetek után megint idegenbe utaztunk, a Kazincbarcika csapatához. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, így sokat készültünk. Jól indult az összecsapás, határozott befejezéseink voltak az első öt percben. Ezután sajnos nagyon sok ziccert rontottunk, de még így is szoros volt a mérkőzés állása. A félidőben két gólos hátrányban vonultunk az öltözőbe.

A második félidőben ott folytattuk, ahol abbahagytuk, továbbra is sok helyzet maradt ki. A lányok nem támadó szellemben kézilabdáztak, így a technikai hibáink száma is egyre nőt. Ekkor támadási rendszert váltottunk és ez meghozta az eredményét. A védekezésünk is feszesebbé vált, így ellenfelünk az utolsó 10 percben egy gólt tudott lőni, míg mi egy 0-3-as szériát produkáltunk. Sajnos ez az utolsó 10 perc csak döntetlenre volt elég, de nagyon büszke vagyok a lányokra, mert nagyot harcoltak a végjátékban.

A pont vesztés ellenére a célunk még mindig a bajnokság megnyerése. A lányoknak meg kell tanulni bátran, kreatívan kézilabdázni idegenben is, még ha a körülmények nem is a legideálisabbak erre. Akiket ki tudok emelni a mérkőzésen nyújtott teljesítménye alapján: Csányi Lili, Pallagi Rebeka, Kostyalik Vivien, Lakatos Szintia, Megyeri Anna

Gratulálunk a lányoknak, a továbbiakban pedig sok sikert kívánunk Nekik!

Hajrá Csepel!