LEÁNY SERDÜLŐ: Hasznos mérkőzés és újabb két pont a zsákban!

A Kazincbarcikai döntetlen után serdülő lány csapatunk a tabella 8. helyét elfoglaló Kecskeméthez látogatott február 26.-án, pénteken. A csepeli lányok ősszel 11 góllal múlták felül a kecskeméti gárdát, így most is a győzelem volt a célkitűzése a lányainknak, ami meg is valósult. Ezzel jelenleg csapatunk ideiglenesen a 3. helyen áll a tabellán, kevesebb mérkőzést játszva, mint a második helyezett.

Csepel DSE – GBB Zrt. Kecskeméti NKSE 18-23 (7-11)

Kezdő sor: Lakatos Szintia (k), Farkas Flóra 3, Csányi Lili 5, Kostyalik Vivien 2, Rippel Tamara, Pokrivtsák Bettina 4, Megyeri Anna 3

Cserék: Szemző Csillag (k), Lakics Luca 2, Szabó Antónia 1, Bíró Zsófia 3, Németh Petra, Kajdácsi Kíra, Simkó Noémi, Szőts Tímea

Kiállítás: 4 perc ill. 6 perc

Hétméteres: 4/3 ill. 3/3

Meggyes Rita: Nagyon hasznos győzelmet arattunk a Kecskemét csapata ellen. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, szépen játszottunk 3-9-ig. Utána a technikai hibák, kihagyott helyzetek elbizonytalanítottak minket és elkezdtünk kapkodni, ennek ellenére sikerült tartani a vezetést a félidőig (7-11).

A második félidőben is tovább bizonytalankodtak a kulcs emberek, így kénytelen voltam lecserélni őket. Ez a döntés nagyon hasznosnak bizonyult, mert a fiatalabbak meghálálva a bizalmat, gyakorlatilag megnyerték a mérkőzést bátor, határozott játékkal.

A mérkőzés legjobbjai: Farkas Flóra, Megyeri Anna, Bíró Zsófi, Lakics Luca

Gratulálunk a csapatnak a győzelemhez és reméljük hamarosan újra a pályán láthatjuk őket!

Hajrá Csepel!